Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromnak van egy kislánya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak van egy kislánya az előző házasságából és attól félek , hogy ezt soha nem fogom tudni elfogadni . Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én 22 éves vagyok, ő egy pár évvel idősebb de úgy érzem hogy nekem ebben az életkorban nem ilyen dolgokkal kellene foglalkoznom . Utálom , hogy volt előttem egy felesége és a kislányra is ha ránéz akkor biztosan ő jut róla az eszébe ezért őt sem fogom tudni soha megszeretni . Én is szeretnék majd egyszer családot alapítani , de azt szeretném ha az lenne az első mindkettőnknek . Ugyan a kislányt valószínűleg soha nem mi fogjuk nevelni de engem még az is zavar , hogy hetente 1-2szer elutazik és vele tölti a napot ahelyett , hogy mi csinálnánk programot együtt . A párom ugyanakkor egy csodálatos ember és nem szeretném elveszíteni sem , lassan 1 éve együtt lakunk és már meg is kérte a kezem . Úgy érzem , hogy jobb emberré tesz engem minden nap és nem vagyok biztos benne hogy boldogulnék nélküle ha szakítanánk . Mit tegyek? Lehet , hogy csak én vagyok túlságosan önző ilyen szempontból? 😞

2022. júl. 9. 13:58
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem egy éve együtt éltek, és csak egy hónapja szólt a gyerekről? Eddig mivel indokolta a heti 1-2 távollétet? A "párod" nem egy csodálatos ember, hanem egy hazug disznó. Ki tudja, mi fog még kiderülni, lehet, hogy nem is vált el. Utálok másoknak ilyen tanácsot adni, de szerintem is hagyd ott, míg nem késő. Eszedbe ne jusson gyereket szülni ebbe a kapcsolatba!
2022. júl. 10. 11:35
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Szoval egy eve egyutt is eltek, s egy honapja tudtad meg, h volt mar nos es van egy gyereke...

Nagyon erdekes...🤔

Ha egyutt eltek, akkor mar nyilvan ismered a csaladjat is, a baratait es soha senki egy szoval sem emlitette a gyermeket... Neked soha nem tunt fel, h heti 2-3 alkalommal elmegy valahova...

Aha...

2022. júl. 10. 12:37
 33/36 anonim ***** válasza:
38%

Ez nálam is más megvilágításba tette a dolgokat. Eddig úgy voltam vele hogy egy gonosz, unintelligens hárpia vagy aki egy kislányra féltékenykedik, de most hogy megtudtam hogy a pasid meg egy sunyi hazug, azt gondolom hogy megérdemlitek egymást. Tartsatok ki egymás mellett és kíméljétek meg a normális embereket magatoktól.

Csak a kislányt sajnálom.

2022. júl. 10. 12:37
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Hat én meg eddig megértettem hogy egy 22 éves lánynak - ha objektíven gondolkozunk és hosszú távon-, talán nem feltétlenül egy elvált, gyerekre apukának érdemes megállapodnia…

Az meg nonszensz, hogy 1 éve együtt laktok, a kezedet is megkérte, de pont arról a fontos tényezőről elfelejtett mindvégig szólni, hogy amúgy van egy lánya is….

Szerintem nagyon naiv vagy még hozzá.. figyelj, én pl nem voltam szerelmes típus soha, nem tudom mitol félsz, de hidd el, hogy lehet találni olyat akivel klappol a dolog.

Néha érdemes várni. Azt hogy gyereke van már rég tudnod kellett volna.. még mielőtt megkéri a kezed, vagy mondjuk összeköltöztök pl…

2022. júl. 10. 15:02
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Szóval 11 hónapig egy oltári nagy hazugságban tartott, te meg még hozzá akarsz menni. Már ne is haragudj, de ritka hülye vagy. Normális nő erre már rég szakított volna. Persze, hogy gyorsan megkérte a kezed, még egy ilyen hülyét nem talál, aki ezt elnézi neki.
2022. júl. 10. 16:44
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Ne a kislányra haragudj, hanem az apjára, aki majd' egy évig hazudott neked. Ha jól értjük, így történt. Ha így történt, szakíts - de ne a bosszú miatt tedd, hanem azért, mert ennek az embernek nincs gerince.
2022. júl. 10. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!