Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromnak van egy kislánya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak van egy kislánya az előző házasságából és attól félek , hogy ezt soha nem fogom tudni elfogadni . Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én 22 éves vagyok, ő egy pár évvel idősebb de úgy érzem hogy nekem ebben az életkorban nem ilyen dolgokkal kellene foglalkoznom . Utálom , hogy volt előttem egy felesége és a kislányra is ha ránéz akkor biztosan ő jut róla az eszébe ezért őt sem fogom tudni soha megszeretni . Én is szeretnék majd egyszer családot alapítani , de azt szeretném ha az lenne az első mindkettőnknek . Ugyan a kislányt valószínűleg soha nem mi fogjuk nevelni de engem még az is zavar , hogy hetente 1-2szer elutazik és vele tölti a napot ahelyett , hogy mi csinálnánk programot együtt . A párom ugyanakkor egy csodálatos ember és nem szeretném elveszíteni sem , lassan 1 éve együtt lakunk és már meg is kérte a kezem . Úgy érzem , hogy jobb emberré tesz engem minden nap és nem vagyok biztos benne hogy boldogulnék nélküle ha szakítanánk . Mit tegyek? Lehet , hogy csak én vagyok túlságosan önző ilyen szempontból? 😞

2022. júl. 9. 13:58
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Persze, alapból nem rossz ember az, aki nem tudja elfogadni, hogy egy férfinek van már gyereke. De ha ennek ellenére jövőt tervez vele, igent mondott a lánykérésre, miközben az is zavarja, hogy heti 1 napot a gyerekkel tölt, akkor az már gond. Az is, hogy 1 éve együtt élnek, de a pasi még egyedül jár a láthatásokra, vagyis nincs olyan szinten a kapcsolat, hogy hármasban töltsék az időt. És ha esetleg összeházasodnak, és lesz közös gyerek, akkor ez állandó konfliktus és veszekedés forrása lesz. Ha hétvégén elmegy a gyerekéhez, akkor azért fog veszekedni. Ha odahozza hozzájuk, akkor az fogja zavarni. Így semmi értelme közös jövőt tervezni.
2022. júl. 9. 16:19
 22/36 anonim ***** válasza:
75%

Veled egyidos vagyok, lany. Van egy kisfiam. Ha valaki igy nyilatkozna rola, biztos hogy azonnal kivagnam.

Ettol fuggetlenul nyilvan azt se tartom helyesnek, ha valaki teljesen lesz@rja, elhanyagolja a parjat akar a sajat, akar a kozos gyerek miatt, de neked minden szavadbol a feltekenyseg sut, es az hogy meg se probalod elfogadni.

Egy gyerekkel akarsz versenyezni, felnott no letedre...

Meg ha az exfeleseggel lenne bajod azt megertenem, na de egy kislany?!

2022. júl. 9. 17:15
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Ne tedd magad tönkre egy életre, de a férfit se azzal, hogy elfogadod a vele való kapcsolatot. Talán Te sem látod jónak, hiszen ezért írtad ki a kérdést.
2022. júl. 9. 17:16
 24/36 anonim ***** válasza:
89%

22 éves, valahol normális, hogy első családot szeretne, még előtte az élet…

Én sem feltétlenül mondanék le róla, nagyon fiatal még.

Ezt neked kell eldöntened, hoyg képzeled el magad/magatokat pl 5-10 év múlva. A gyerek az élete végéig a gyerek marad, és nagyon helyes is, hogy nem mond le róla… az féreg séf szerintem. Ezt vagy elfogadod, vagy nem.

Ha úgy érzed hogy nem megy, akkor sem vagy xar ember. De ebből akkor szakítás lesz. Viszont lesz lehetőséged ideális párt találni.

2022. júl. 9. 18:05
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
En azt nem ertem, hogy sikerult egy evig fenttartani ezt a kapcsolatot, ha azota sem tudtad elfogadni a kislanyt. Paroddal beszeltel mar errol?
2022. júl. 10. 09:50
 26/36 A kérdező kommentje:
Sokáig fel sem merült ez a téma , kb 1 hónapja tudok róla , hogy ő van . Még soha nem is találkoztam vele … Lehet , hogyha találkoznánk azt gondolnám hogy ő milyen cuki de most csak zavar az a tudat , hogy volt előttem felesége aki még szült is neki . Ha lettek volna előttem barátnői az nem zavarna , csak ez egy kicsit sok mert még nem voltam ilyen helyzetben.
2022. júl. 10. 11:00
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Egy éve együtt vagytok, és csak egy hónapja tudtad meg, hogy van egy lánya?

Ez rohadtul nem normális. Szerintem jobban jársz, ha kirakod még most, ki tudja, miben kamuzott még.

2022. júl. 10. 11:07
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha netán cukink is találod a kislányt, azért légy nagyon óvatos, mert úgy látom, hogy rajta kívül az is bánt téged, hogy valakinek gyereke lett tőle, tehát a fiúd sem 100%-os nálad.

Előttem már említették azt is, hogy az apja majd elmegy hozzájuk látogatóba, gyerektartást fog fizetni, ami csökkenti a jövedelmeteket és jöhetnek még egyéb események is. Tehát jószándékkal mondom, mások esetéből tudom, hogy nem olyan egyszerű elfogadni más gyerekét. Ha netán kicsit megszidod, ha nálatok lesz, akkor megkaphatod tőle (főleg tinikorban), hogy nem vagy az anyja stb., stb.

2022. júl. 10. 11:10
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Tessék? Egy hónapja tudsz róla? Ez más megvilágításba helyezi a dolgokat, de még mindig úgy gondolom, hogy most kellene szétválni. Máshogy fogalmazok, MENEKÜLJ! Normális ember már a kapcsolat elején szól.
2022. júl. 10. 11:13
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez az egész így nagyon bűzlik... biztosan ez az férfi tesz téged jobb emberré?

Kíváncsi lennék, hogy ha csak egy hónapja tudsz a gyerekről, előtte 1 évig mivel magyarázta, hogy hetente 1-2 napra teljesen eltűnt, de már félek megkérdezni...

2022. júl. 10. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!