Volt feleségem új házasságából született gyerekét nyaralni vinni? Bővebben lent.
Így már nem abszurd.
A kérdést olvasva azt írtam volna, hogy egy nagy frászt. De hogy a Te "új" feleséged szívesen fogadná, miért ne. Ha jól értem nincs gond közted és a volt nejed között, nem utáljátok egymást, így gondolom a kislányát sem utálod. És valószínűleg igaza van a feleségednek, hogy így nem lóg rajtatok (bocsi) folyton a kislányotok.
(Nekem is az egyik lányom 6 éves. A frász akar egész nap pónizni, meg mittudomén.)
Ez egy csodálatos dolog és elképesztően trend!
Az lenne a legjobb, ha a volt feleség és a 'Pali' is menne, így felváltva tudnátok vigyázni a gyerekekre. Mindenki tudna pihenni és oltári boldog lenne az egész nagy család.
Szerintem örülj, hogy normális az ex is, meg az új feleség is :)
A két kislány biztos jól ellesz együtt, jobban fognak szórakozni, mint ha egy tini fiúnak a figyelméért kellene küzdeni, aki valószínűleg inkább idősebb lányok társaságát keresné ;)
Komolyan, irigylésre méltóak az olyan családok, akik ezt kulturált módon el tudják intézni egymás között. Becsüld meg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!