Valamit szeretnék vinni nekik ha megyek hozzájuk, de mi legyen az?
Egy olyan rokonomhoz megyek látogatóba, akivel már nagyon rég találkoztam.
Az anyunak 5 testvére van/ volt. a legfiatalabb lány, hosszú évekig nem tartotta a kapcsolatot senkivel sem. Most felvette a kapcsolatot anyuval is, (voltak náluk) és velem is, a face-n szoktunk írni egymásnak. Megbeszéltük, hogy találkozunk, hogy elmegyek hozzájuk. Szeretnék vinni valamit, üres kézzel nem szeretnék oda állítani. De mi legyen az? Valami olyasmi, mint az egyszeri mesében.. vittem is ajándékot, meg nem is..
Lakásdekorációt nem illik vásárolni, mert mindenkinek más az ízlése, s nem illendő beleavatkozni az intim szférába. Mindig bosszankodtam, ha kaptam egy fellógatni valót, vagy csüngő-büngőt, ami nem az én ízlésemet képviselte. Haragudtam, hogy miért hoznak olyan helyzetbe, hogy az ajándék a szekrény alján találja magát, pedig én nem akarok senkit megsérteni. Kivéve egy váza, vagy egy cserép virág, az még belefér.
Én sütit vinnék akár cukrászdából is, egy üveg finom, különleges bort és három szál virágot, vagy egy szép cserepes virágot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!