Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik valamit vinni a párom anyukájának és apukájának amikor legelsőre elmegyek hozzájuk?
Szerintem nem illik, vagyis mért is vinnél ? !
Ha esetleg pont névnap ...stb... vannak akkor igen de bemutatásnál nem szoktak, a lényeg az hogy bemutatkozz és viselkedj ugy ahogy szoktál, ez nekik a lényeg , jobb mint egy ajándék, én nem szivesen fogadnék elsö alkalommal ajándékot, mert ugy vélném le akar kenyerezni, az éned a lényeg !!, meg ahogy viselkedsz a lánnyal, v fiuval / nem irtad / sok szerencsét, én 40 évesen most élem át a gyerekem párja bemutatkozását, :D
Késöbb vihetsz neki / nekik valamit, de szerintem csak alkalmakra.
Még 1x sok szerencsét.
Nem illik, ahogy az első válaszoló írta.
Nem is túl szerencsés, ha nő, nőnek visz virágot. Majd második, harmadik alkalommal, ha kicsit megismerted őket vigyél cukrászdából sütit, de semmi esetre ne virágot és dohányárut (az a fiúk dolga)
Egyébként remélem "legelsőre" mész, nem pedig a "legelőre" - ahogy írtad? :))
háát eddig úgyvan,h. én megyek hozzájuk legelőre és legelsőre is :P
én azt hittemh,. kell vinni bonbont,bort vagy virágot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!