Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy illik köszönni a barátom...

Hogy illik köszönni a barátom anyukájának és apukájának?

Figyelt kérdés
még nem vagyok 18 éves. a barátom igen.Szóval mégis hogy? csókolom? :D
2009. jan. 29. 17:24
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
kérlek irjátok le még azt ,hogy vigyek nekik valamit?először megyek hozzájuk.De már holnap megyek és nem vettem semmit :S . Mit illene?köszönöm
2009. jan. 29. 17:24
 2/22 yuda ***** válasza:
79%

Napszaknak megfelelően köszönj,hogy Jó napot kívánok-remélhetőleg az első mondatuk úgyis az lesz,hogy megkérnek tegezd őket.

pl.Egy kisebb desszert elég lesz,semmiképpen ne költs nagy ajándékra.

2009. jan. 29. 17:33
 3/22 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem kell vinned semmit sem,csak légy kedves és mosolygós.Ha még nem láttak akkor mutatkozz be érthetően.A többi úgy is alakul magától.De ne feledd:a mosolygás fél siker!
2009. jan. 29. 17:33
 4/22 anonim ***** válasza:
90%
Csókolom szerintem megfelel 17 évesen - ha zavarja őket, úgyis szólni fognak, hogy tegeződjetek. A Jó napot kívánok is megfelelő lehet, vagy a sima Jó napot, szerintem ezek közül válassz, vagy esetleg kérdezd meg a barátodat, hogy szerinte mi lenne a legjobb.
2009. jan. 29. 17:36
 5/22 A kérdező kommentje:
csak én vagyok igy ezzel? mert nekem a jó napot nem is tudom,kicsit fura. Egy lány egy nőnek ,hogy jó napot? nem fura? :P
2009. jan. 29. 17:37
 6/22 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen :) .

illik elfogadni,ha azt mondják,hogy tegezzem őket? olyan hülyén érezném magam :S . Jó tudom nem magammal kell törődni :]

2009. jan. 29. 17:38
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom v.színűnek, hogy felajánlják a tegeződést. Én még nem találkoztam ilyen szülővel, de szerintem nem is kell. A csókolom teljesen jó, nincs abban semmi.
2009. jan. 29. 17:48
 8/22 anonim ***** válasza:
89%
az apukajanak xtem ne koszonj csokolommal. en is nehezen szoktam meg a jo napot kivanok-at (es nem jo napot!! igy udvarias!) de apu gyakran kacag rajta h a szomszed lany (aki idkozben lassan 30 eves lesz) megszokasbol csokolommal koszon neki, pedig mar o kene neki ugy koszonjon :) ideje leszokni. az anyukajanak mehet a csokolom, de az apukajanak ne!
2009. jan. 29. 18:12
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
elozo vk. ha mondjak h tegezd oket akkor nyugodtan :)
2009. jan. 29. 18:12
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Annak idején én csókolomot köszöntem apósoméknak az első találkozásnál, és ma is így köszönök.

Esetleg kérdezd meg a barátodat szerinte, hogyan köszönj.

2009. jan. 29. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!