Hogy illik köszönni a barátom anyukájának és apukájának?
Hát semmi képpen nem hello, nekem van 2 lányom, a nagyobbiknak van barátja , ö csokolomozik, ez igy jo, van 2 párom által fogadott gyerekem, akinek mindkettöjüknek van már párja, ök is csokolommal köszönnek.
Hozzáteszem, ha látom hogy kicsit komolyabb a kapcsolat felajánlom a tegezödést, nem vagyok egy elmaradott anya, hiszen csak 40 vagyok, de az elején még a " csokolom bejon " szerintem, utána majd kialakul szituációtol függöen.
Elfelejtettem irni, elsö alkalommal ne vigyél semmit, az olyan mintha le akarnád öket kenyerezni !
Elözö voltam:D
hát igen,.mondjuk az igaz,hogy lekenyerezésnek vehetnék :S
köszönöm :]...akkor maradok a csókolomnál esetleg apukájának a jó napot.nál
Mindenkepp csokolommal koszonjel! Szerintem mindegyiknek koszonhetsz csokolommal, inkabb ezzel, ezen nem fognak kiakadni. Aztan majd ugyis szolnak, ha mast szeretnenek hallani toled!
Ajandek nem kell, legyel erdeklodo, beszelj, beszelj, es legyel termeszetes is.
Szerintem kérdezd meg a barátodat!
Amikor ő bemutatott az anyukájának (elváltak a szülei, apukát nem ismerem), előre mondta, hogy tegezzem az anyukáját, mert nem szeret magázódni. Én viszont nem tegezve köszöntem, erre helyből megkérdezte, hogy nem oktatott-e ki a fia. Mikor mondtam, hogy igen, akkor mondta, hogy tegeződjünk. Azóta tegezem, először furcsa volt, de mára megszoktam. A nagyszülőknek én is csókolomot köszönök, de úgy 3 éve senkinek nem köszönök rajtuk kívül így. A napszaknak megfelelő köszönés udvarias, aki pedig ezért megsértődik, az meg is érdemli.
Ajándékot ne vigyél, nem lehet tudni, hogy kedves gesztusnak vagy lekenyerezésnek vennék.
Én 19 éves vagyok és négy éve vagyok együtt a barátommal. A tegeződés pedig teljesen szülőfüggő: apukám soha nem fogja azt mondani a páromnak, hogy tegezze, viszont egyik-másik barátnőmnek már többször mondta, hogy ne magázódjanak.
Előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!