Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy illik köszönni a barátom...

Hogy illik köszönni a barátom anyukájának és apukájának?

Figyelt kérdés
még nem vagyok 18 éves. a barátom igen.Szóval mégis hogy? csókolom? :D
2009. jan. 29. 17:24
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
köszönöm :) valőszinűleg úgy fogok ahogy tanácsontátok,de a barátomat is megkérdezem
2009. jan. 29. 18:30
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
jó a csókolom, ez ma Magyarországon elterjedt. Ajándék meg nem kell, ha lesz a kapcsolatból valami, akkor majd a névnapjukról ne feledkezz meg, de akkor is elég egy bonbon, vagy virág.
2009. jan. 29. 18:47
 13/22 anonim ***** válasza:
59%
Hello... Szerintem ha felajánlják a tegeződést akkor nyugodtan tegeződj velük. A haveromék szüleit én is tegezem,mivel az első alkalomkor felajánlották.. Az ajándékról meg annyit hogy szerintem nem kötelező vinni =)
2009. jan. 29. 19:41
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát semmi képpen nem hello, nekem van 2 lányom, a nagyobbiknak van barátja , ö csokolomozik, ez igy jo, van 2 párom által fogadott gyerekem, akinek mindkettöjüknek van már párja, ök is csokolommal köszönnek.

Hozzáteszem, ha látom hogy kicsit komolyabb a kapcsolat felajánlom a tegezödést, nem vagyok egy elmaradott anya, hiszen csak 40 vagyok, de az elején még a " csokolom bejon " szerintem, utána majd kialakul szituációtol függöen.

2009. jan. 29. 20:11
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Elfelejtettem irni, elsö alkalommal ne vigyél semmit, az olyan mintha le akarnád öket kenyerezni !

Elözö voltam:D

2009. jan. 29. 20:12
 16/22 A kérdező kommentje:

hát igen,.mondjuk az igaz,hogy lekenyerezésnek vehetnék :S

köszönöm :]...akkor maradok a csókolomnál esetleg apukájának a jó napot.nál

2009. jan. 29. 20:16
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkepp csokolommal koszonjel! Szerintem mindegyiknek koszonhetsz csokolommal, inkabb ezzel, ezen nem fognak kiakadni. Aztan majd ugyis szolnak, ha mast szeretnenek hallani toled!

Ajandek nem kell, legyel erdeklodo, beszelj, beszelj, es legyel termeszetes is.

2009. jan. 29. 21:06
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kérdezd meg a barátodat!

Amikor ő bemutatott az anyukájának (elváltak a szülei, apukát nem ismerem), előre mondta, hogy tegezzem az anyukáját, mert nem szeret magázódni. Én viszont nem tegezve köszöntem, erre helyből megkérdezte, hogy nem oktatott-e ki a fia. Mikor mondtam, hogy igen, akkor mondta, hogy tegeződjünk. Azóta tegezem, először furcsa volt, de mára megszoktam. A nagyszülőknek én is csókolomot köszönök, de úgy 3 éve senkinek nem köszönök rajtuk kívül így. A napszaknak megfelelő köszönés udvarias, aki pedig ezért megsértődik, az meg is érdemli.

Ajándékot ne vigyél, nem lehet tudni, hogy kedves gesztusnak vagy lekenyerezésnek vennék.

2009. jan. 29. 21:15
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Én 19 éves vagyok és négy éve vagyok együtt a barátommal. A tegeződés pedig teljesen szülőfüggő: apukám soha nem fogja azt mondani a páromnak, hogy tegezze, viszont egyik-másik barátnőmnek már többször mondta, hogy ne magázódjanak.

Előző voltam

2009. jan. 29. 21:17
 20/22 A kérdező kommentje:
az lesz.megkérdem :) köszönöm
2009. jan. 29. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!