Volt feleségem új házasságából született gyerekét nyaralni vinni? Bővebben lent.
4 "pónizni" !!! Ezen szétröhögtem magam.
Kérdező: nem abszurd ez a helyzet egyáltalán, régen voltatok ti már házasok a volt feleségeddel, felnőtt emberek fel tudják ezt fogni, gondolom a mostani férje sem egy primitív állat. Én nagyon szeretem az olyan embereket, akik nem csinálnak ügyet abból, hogy régebben is voltak párkapcsolataik, sőt akár barátok is tudnak maradni egy válás után.
Szerintem nem lenne abszurd, kb olyan lenne, mintha egy baráti házaspár gyerekét vinnétek magatokkal...
Nézd, írod, hogy a kapcsolatod a volt nejjel, viszonylag jó... Én legalábbis a leírásodból arra következtetek, hogy nincs harag már köztetek, és egyik fél sem akar veszekedni a másikkal, továbbá egyik sem akarja megújítani a régi kapcsolatot, és úgy tűnik egyik fél sem féltékeny, különben a mostani feleséged soha ilyen ötlettel nem rukkolt volna elő... Nem hinném, hogy ettől az ajánlattól kiakadna akár az exnej, akár annak párja.
Viszont attól, hogy nem egy 6 éves van ott, hanem még egy 5 éves is, attól még nem lesz sokkal több szabadidőtök, figyelni kell rájuk. Éppen csak annyi, hogy mondjuk tényleg tudsz a kert egyik sarkában barkácsolni vagy a feleséged könyvet olvasni és nem kell folyton a 6 évesed kérdéseire reagálnod, mert ő a kert másik végében a látóteretekben eljátszik azzal az 5 évessel. Szóval végeredményben jó ötlet + egy gyerek!
Amúgy pedig a volt nejnél az ötletet bedobhatja a közös nagyfiatok is, ha te nem mered! :)
Aztán vagy benne lesznek, vagy nem, ennyi.
Azt azért jó lenne megtudni a 6 éves lányodtól, hogy bírja-e az 5 éves csajszit, mert ezen bukhat minden.
Khm, viszont ha nagyon jó barátnők lesznek, akkor további közös programok is várhatóak...! :-))
Áhá, most olvasom csak, hogy valóban neked esne le a karikagyűrű, hogy ilyet kérdezz meg... :))
Sebaj! Akkor tényleg a legjobb, ha a fiad löki be az ötletet az exednél, magyarázva azt, hogy így legalább nem neki kell mennie! :-)
És tényleg a két nőd haverkodik? PFff, akkor meg ő is megkérdezheti. De mondd, lehet ezek már letárgyalták, csak nem merték mondani, és hátulról jött a nejed? :-)) Akkor meg bólints már rá az ügyre oszt ámen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!