Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak van egy kislánya az előző házasságából
és attól félek , hogy ezt soha nem fogom tudni elfogadni
. Mit tegyek?
Szerintem nagyon vonzó, ha egy jó pasi még jó apa is. Biztos imádnám, ha látnám milyen a gyerekkel és a gyereket is szeretném. Mondjuk én sose képzeltem, hogy a világ közepe vagyok.
2022. júl. 9. 14:51
Önző vagy és éretlen.Nem való még neked se házasság,se gyerek.
Ha egy gyerekre vagy féltékeny szakíts,mert felesleges feszültséget generálsz.
Egy lépésre vagy attól,hogy választás elé állitsd,vagy te vagy a kislány...szerinted akkor kit fog választani?...és meg fogod tenni,mert nem gondolkozol!
2022. júl. 9. 14:54
" Én is szeretnék majd egyszer családot alapítani , de azt szeretném ha az lenne az első mindkettőnknek " - javasoltam volna, hogy fogadd el, hogy volt előtted is élete, de ezt a mondatot olvasva rájöttem, rajtad nem lehet segíteni. Téged nem tesz jobb emberré a párod, mert nem tudod letenni az ő múltját, nem tudod elfogadni, inkább szakítsatok, és hadd legyen olyannal, akit nem zavar, hogy van már egy gyermeke, te meg keress olyat, akinek még nincs családja.
2022. júl. 9. 14:56
Azt már sokan leírták, hogy keres olyat akinek még nincs gyereke, viszont azt el kell fogadnod, hogy valószínűleg olyat nem fogsz találni, akinek még nem volt soha semmilyen kapcsolata, gondolom nem 16 évessel akarsz össze jönni.
2022. júl. 9. 15:01
Nem értem az ilyenek miért olyannal jönnek össze, akiknek van gyereke. Az a gyerek mindig ott lesz, és a szövegedből lejön, hogy téged ZAVAR az a kislány. Te sosem leszel képes elfogadni őt, szóval mindenkinek jobb lesz, hogyha még most különváltok.
2022. júl. 9. 15:01
"Ugyan a kislányt valószínűleg soha nem mi fogjuk nevelni de engem még az is zavar , hogy hetente 1-2szer elutazik és vele tölti a napot ahelyett , hogy mi csinálnánk programot együtt"
Ez majdnem olyan, mint ha a haverjaival találkozna, te nem szoktál a barátnőiddel találkozni? Hagyd már élni szegényt, ne tapadj ennyire rá, mert garantáltan megfogja ölni a kapcsolatotokat.
2022. júl. 9. 15:08
Nos, nem a Kérdező az egyetlen, aki nem tudja elfogadni a hozott gyereket. A nők többsége így van vele, csak nem illik bevallani. A "csomag" tartalma a gyereken kívül az anyja, aki végig ugyanúgy benne lesz a képben. Javít a helyzeten, ha férjhez megy. Kérdező, szerintem nem jól választottál. 22 évesen nem kellene ilyen kompromisszumokba belemenned, márpedig ez nem fog változni, és ahelyett, hogy megszoknád, egyre jobban fog zavarni. Én sokkal idősebb vagyok nálad, de ha az én barátom hetente 1-2 alkalommal elutazna a másik családjához, az nálam is kiverné a biztosítékot. Gondold végig alaposan, megéri-e ez neked. Azt meg nem hiszem el, hogy nélküle nem boldogulnál, ezt csak beképzeled magadnak. Nézd a saját érdekeidet, és annak megfelelően lépj tovább.
2022. júl. 9. 15:26
Nézd nekem van gyerekem és a férjemnek is 2 az extől de a többiekkel ellentétben maxi megertelek
22 vagy és szabad eletet szeretnél a volegenyeddel nem várni öt haza a lathatasrol
Az se fix h anyukát nem éri baj ne adj isten és nem nektek kell nevelni a kislányt
Én nem tartalak rossz embernek amiért nem tudod öt elfogadni es azt szeretnéd hogy a ti gyereketek legyen mindkettőtöknek az első
Ez itt nem fog menni
Magadat és az érzéseidet nem fogod tudni megeroszakolni En a helyedben tovabblepnek Fiatal vagy rengeteg gyerektelen hapsi van a korosztalyodban
2022. júl. 9. 15:28
22 evesen nem kezdenek exnejes gyerekes pasival. Annyi szabad ferfi can, meg egy szingli egzisztenciaval biro 35 eves is jobb valasztas. Nem csak a parod jo ember. Abban a korban vagy amikor meg majd minden hapsi kedves, rendes veled. 30-40 eves korod felett mar meglatod hogy megvaltoznak negativan ezek. Most a legnagyobb a "piaci" erteked, ne pocsekold el, legalabb az elejen hajtsd a tokeletest, kesobb is raersz megalkudni.
2022. júl. 9. 15:36
Semmi sem fog változni 30-40 felett, de az biztos hogy simán találhatsz magadnak gyermektelen fiút/fèrfit is.
2022. júl. 9. 16:14
Kapcsolódó kérdések: