Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromnak van egy kislánya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak van egy kislánya az előző házasságából és attól félek , hogy ezt soha nem fogom tudni elfogadni . Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én 22 éves vagyok, ő egy pár évvel idősebb de úgy érzem hogy nekem ebben az életkorban nem ilyen dolgokkal kellene foglalkoznom . Utálom , hogy volt előttem egy felesége és a kislányra is ha ránéz akkor biztosan ő jut róla az eszébe ezért őt sem fogom tudni soha megszeretni . Én is szeretnék majd egyszer családot alapítani , de azt szeretném ha az lenne az első mindkettőnknek . Ugyan a kislányt valószínűleg soha nem mi fogjuk nevelni de engem még az is zavar , hogy hetente 1-2szer elutazik és vele tölti a napot ahelyett , hogy mi csinálnánk programot együtt . A párom ugyanakkor egy csodálatos ember és nem szeretném elveszíteni sem , lassan 1 éve együtt lakunk és már meg is kérte a kezem . Úgy érzem , hogy jobb emberré tesz engem minden nap és nem vagyok biztos benne hogy boldogulnék nélküle ha szakítanánk . Mit tegyek? Lehet , hogy csak én vagyok túlságosan önző ilyen szempontból? 😞

2022. júl. 9. 13:58
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%

Szakitsal...

de azt szeretném ha az lenne az első mindkettőnknek <-- tul keso.

Elrg eretlen meg a gondolkodasod.

2022. júl. 9. 14:01
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha nem tudod elfogadni a helyzetét, akkor ne legyen a párod, ez ugyanis nem fog változni.
2022. júl. 9. 14:03
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy képes elfogadni a kislányt nincs jövője a kapcsolatoknak. Látni, érezni fogja, hogy nem fogadod el és erre rámegy a kapcsolatotok
2022. júl. 9. 14:04
 4/36 anonim ***** válasza:
94%
vagy a kislány mentálisan
2022. júl. 9. 14:15
 5/36 anonim ***** válasza:
92%
Mintha 1 hisztis 16 évest olvasnék. Még párkapcsolat sem való neked, ha úgy érzed nélküle nem boldogulnál. Az meg, hogy kijelented, hogy sosem tudnád szeretni azt a kislányt, azzal azt mondod, hogy a párodat sem szereted. Te választottál olyan embert, akinek már csomagja van, 2, az egyben járnak, ha ezt nem tudod elfogadni, akkor szakíts, össze sem kellett volna jönni vele.
2022. júl. 9. 14:22
 6/36 anonim ***** válasza:
90%
Mindenkinek jobb lesz ha szakítotok, te keress magadhoz való párt valami tinidiszkóban, őt meg engedd, hogy értelmes felnőtt nőt találjon
2022. júl. 9. 14:24
 7/36 anonim ***** válasza:
95%
Olyan dolgot szeretnél, ami lehetetlen. Tudtad, hogy volt előtted más, van gyereke: vagy elfogadod, vagy keress mást.
2022. júl. 9. 14:27
 8/36 anonim ***** válasza:
90%
Igen, te vagy önző. Ha annyi eszed van hogy egy gyerekre féltékenykedsz, akkor mindenkinek az lesz a legjobb ha keresel egy olyan pasit akinek nincs.
2022. júl. 9. 14:38
 9/36 Drakula ***** válasza:
98%
Apám házassága nem változott semmit, attól hogy válás után néha meg látogat.
2022. júl. 9. 14:39
 10/36 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul látod ezt az egészet. A kislány nem tehet semmiről! Az ember meg már valamiért eljött a volt feleségétől. Pluszban már meg is kérte a kezed - milyen biztosíték kell még neked?

Gondolkozz ezen, ha nem lesz pozitív változás, ne kínozd magad tovabb és őket különösen, szakítsál!

Miért nem mész te is a lathatási napokra? Miért nem építesz inkabb a kislanyos és betegesen féltékeny gondolkozás helyett?

Ha nem bízol a párodban és magadban, miért vagy vele együtt?

2022. júl. 9. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!