Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak van egy kislánya az előző házasságából és attól félek , hogy ezt soha nem fogom tudni elfogadni . Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én 22 éves vagyok, ő egy pár évvel idősebb de úgy érzem hogy nekem ebben az életkorban nem ilyen dolgokkal kellene foglalkoznom . Utálom , hogy volt előttem egy felesége és a kislányra is ha ránéz akkor biztosan ő jut róla az eszébe ezért őt sem fogom tudni soha megszeretni . Én is szeretnék majd egyszer családot alapítani , de azt szeretném ha az lenne az első mindkettőnknek . Ugyan a kislányt valószínűleg soha nem mi fogjuk nevelni de engem még az is zavar , hogy hetente 1-2szer elutazik és vele tölti a napot ahelyett , hogy mi csinálnánk programot együtt . A párom ugyanakkor egy csodálatos ember és nem szeretném elveszíteni sem , lassan 1 éve együtt lakunk és már meg is kérte a kezem . Úgy érzem , hogy jobb emberré tesz engem minden nap és nem vagyok biztos benne hogy boldogulnék nélküle ha szakítanánk . Mit tegyek? Lehet , hogy csak én vagyok túlságosan önző ilyen szempontból? 😞2022. júl. 9. 13:58
1/36 anonim válasza:
Szakitsal...
de azt szeretném ha az lenne az első mindkettőnknek <-- tul keso.
Elrg eretlen meg a gondolkodasod.
2/36 anonim válasza:
Hát, ha nem tudod elfogadni a helyzetét, akkor ne legyen a párod, ez ugyanis nem fog változni.
3/36 anonim válasza:
Ha nem vagy képes elfogadni a kislányt nincs jövője a kapcsolatoknak. Látni, érezni fogja, hogy nem fogadod el és erre rámegy a kapcsolatotok
5/36 anonim válasza:
Mintha 1 hisztis 16 évest olvasnék. Még párkapcsolat sem való neked, ha úgy érzed nélküle nem boldogulnál. Az meg, hogy kijelented, hogy sosem tudnád szeretni azt a kislányt, azzal azt mondod, hogy a párodat sem szereted. Te választottál olyan embert, akinek már csomagja van, 2, az egyben járnak, ha ezt nem tudod elfogadni, akkor szakíts, össze sem kellett volna jönni vele.
6/36 anonim válasza:
Mindenkinek jobb lesz ha szakítotok, te keress magadhoz való párt valami tinidiszkóban, őt meg engedd, hogy értelmes felnőtt nőt találjon
7/36 anonim válasza:
Olyan dolgot szeretnél, ami lehetetlen. Tudtad, hogy volt előtted más, van gyereke: vagy elfogadod, vagy keress mást.
8/36 anonim válasza:
Igen, te vagy önző. Ha annyi eszed van hogy egy gyerekre féltékenykedsz, akkor mindenkinek az lesz a legjobb ha keresel egy olyan pasit akinek nincs.
9/36 Drakula válasza:
Apám házassága nem változott semmit, attól hogy válás után néha meg látogat.
10/36 anonim válasza:
Rosszul látod ezt az egészet. A kislány nem tehet semmiről! Az ember meg már valamiért eljött a volt feleségétől. Pluszban már meg is kérte a kezed - milyen biztosíték kell még neked?
Gondolkozz ezen, ha nem lesz pozitív változás, ne kínozd magad tovabb és őket különösen, szakítsál!
Miért nem mész te is a lathatási napokra? Miért nem építesz inkabb a kislanyos és betegesen féltékeny gondolkozás helyett?
Ha nem bízol a párodban és magadban, miért vagy vele együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!