Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségemnek semmi se jó?
3 éves a gyerekünk, most megy majd oviba. A feleségem 3 év 9 hónapja panaszkodik. Minden nap üvöltve veszekedik, hogy ö börtönben él. Hozzáteszem oda megy, ahova akar. Én otthonról dolgozom, így vigyázni szoktam a gyerekre. Bárhova elmehet, de az esti altatást csak töle fogadja el a gyerek. Ez a baja. Mert neki nem elég, hogy elmegy ide-oda, ö mondása szerint “megszabadulna tölünk egy hétre”, amit nem tehet meg. Ö a gyerek foglya és ez már sose változik meg. Sokszor viszem öket környezetváltozás miatt erre-arra. Most egy hetet voltunk a Balatonon, odaszerveztem a növéremet (ö 48 éves) és az Anyámat (ö 66 éves, fitt), így mentünk együtt hogy a feleségem pihenhessen. Már a 2. napon ordított, hogy menjünk haza, mert túl meleg van, unatkozik a strandon, ugyanaz mintha otthon lennénk és akkor miért nem ott vagyunk? Kihúztuk a hetet, de legszívesebben hazaküldtem volna. Sajnos a gyerek fulladásig sír, ha este nem az anyja altatja, így ezt nem tehettem meg.
Miért lehet ez hogy semmi sem jó neki? Semmi terhe nincs, csak annyi, hogy a gyerekkel kell lenni, meg este altatni. A növérem és Anyám napi szinten jönnek besegíteni. Föznek nekünk, takarítania sem kell. Arany élet, csak babázni kellene. 30 éves vagyok de ki vagyok már készülve, a panasz minden nap!
Valahol értem a problémát, a nagyobbik gyerekem ilyen volt. Az apja a születése pillanatától full odatette magát, mindenből kivette a részét, tényleg szuper apa volt mindig is, de az esti altatás, éjszakai visszaaltatás közben csak anya. Éveken át. Emlékszem, hogy sokszor éreztem, hogy mennyire tele a tököm ezzel, úgy szeretnék egyszer én dögleni a telefonomat basztatva, miközben a férjem altatja a gyereket :D szóval ja, azért ettől kicsit ki lehet égni mentálisan.
De azért az a szint, amin itt a feleség van, közel sem normális, pláne, hogy amúgy az egész család neki ugrál, és napközben rengeteg szabadideje van. Meg mi az, hogy havonta egy hétre lelépni? Ez hülye, ilyet senki nem csinál. Szerintem is megbánta sajnos a gyereket, bár ezzel nem tudsz mit kezdeni.
Amúgy a kicsi 3 éves, el kell neki szépen mondani, hogy anyának ma este dolga van, el kell mennie, apával alszol, de tök jó buli lesz. Anya meg tényleg húzzon el valahova, mert ha otthon marad, akkor a gyerek tudja, hogy az is opció, hogy kihisztizi, hogy vele aludjon. Ha nincs ott, akkor nem. Az én matrica lányomat így sikerült rászoktatni arra, hogy apával is lehet aludni. Elmentem a barátnőimmel valahova, elmondtuk neki, hogy ma apával alszik. Mikor elmentem, sírt picit, de apával meg bunkit építettek az ágyra, elemlámpával olvastak mesét stb., szóval tényleg buli volt. Gond nélkül elaludt vele, és innentől kezdve meg is volt oldva a gond. Jelzem, most 7 éves, csak apával akar menni lefeküdni 🤦♀️😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!