Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségemnek semmi se jó?

Figyelt kérdés

3 éves a gyerekünk, most megy majd oviba. A feleségem 3 év 9 hónapja panaszkodik. Minden nap üvöltve veszekedik, hogy ö börtönben él. Hozzáteszem oda megy, ahova akar. Én otthonról dolgozom, így vigyázni szoktam a gyerekre. Bárhova elmehet, de az esti altatást csak töle fogadja el a gyerek. Ez a baja. Mert neki nem elég, hogy elmegy ide-oda, ö mondása szerint “megszabadulna tölünk egy hétre”, amit nem tehet meg. Ö a gyerek foglya és ez már sose változik meg. Sokszor viszem öket környezetváltozás miatt erre-arra. Most egy hetet voltunk a Balatonon, odaszerveztem a növéremet (ö 48 éves) és az Anyámat (ö 66 éves, fitt), így mentünk együtt hogy a feleségem pihenhessen. Már a 2. napon ordított, hogy menjünk haza, mert túl meleg van, unatkozik a strandon, ugyanaz mintha otthon lennénk és akkor miért nem ott vagyunk? Kihúztuk a hetet, de legszívesebben hazaküldtem volna. Sajnos a gyerek fulladásig sír, ha este nem az anyja altatja, így ezt nem tehettem meg.

Miért lehet ez hogy semmi sem jó neki? Semmi terhe nincs, csak annyi, hogy a gyerekkel kell lenni, meg este altatni. A növérem és Anyám napi szinten jönnek besegíteni. Föznek nekünk, takarítania sem kell. Arany élet, csak babázni kellene. 30 éves vagyok de ki vagyok már készülve, a panasz minden nap!

2022. júl. 7. 15:13
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Ö szerette volna! Minden nap hónapokon át leültetett és gyözködött, érveket mondott. Mindenre volt válasza.

Szerintem megbánta.

2022. júl. 7. 18:18
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
#31: elnézést a kérdezősködésért, kérdező. Sajnos elég valószínű, hogy ennek válás lesz a vége. Minden együttérzésem a tiéd.
2022. júl. 7. 18:40
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek előbb utóbb elaludna az anyja nélkül is. Már 3 éves. Csak türelem kell hozzá.
2022. júl. 7. 18:55
 34/42 anonim ***** válasza:
91%

Bocs, de ezt most én se értem, miért véditek ennyire a nőt. Tök mindegy, ki akarta jobban a gyereket, a kérdező leírta, hogy mindketten akarták. Nem volt rákényszerítve, mint kiderült, nem is egy 20 éves kis fruska volt. Lehet, hogy nem így képzelte az anyaságot, de így járt. Senki nem tudja pontosan, milyen lesz, amíg nincs gyereke. Ennyi erővel minden sz.r anya moshatná kezeit élete végéig, hogy ja, hát én nem így képzeltem, mostmár bármit megtehetek, mert ez felment minden alól. A hisztijét egy esetben lehetne elfogadni, ha depressziós lenne, de azt is csak abban az esetben, ha hajlandó lenne tenni ellene, mondjuk járna terápiára. De nem valószínű, hogy a fogantatás óta az. Inkább csak jó dolgában nem tudja, hogy mit csináljon. Egy hisztis liba.

Kérdező! Tisztelem a türelmedet. Én biztos nem bohóckodnék ennyit senkivel. Egyszer leülnék vele beszélni, és ha nem jutunk megoldásra, kalap-kabát. Gyerek marad, ő meg mehet élni a boldog szinglik életét.

40/N

2022. júl. 7. 19:15
 35/42 anonim ***** válasza:
87%
Várjunk, ha jól értem te 30 éves vagy a párod meg legalább 38?
2022. júl. 7. 19:34
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
És így megy az életed a süllyesztőbe... még belegondolni is fájdalmas, hogy mi mindent mulasztasz el így (és mulasztottál már el), szóval inkább ne gondolj bele :D A türelmedhez gratula, ahhoz viszont nem, hogy minden sz*rt le lehet tolni a torkodon az idők végezetéig.
2022. júl. 7. 22:50
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal vàlnék ilyentől...ez súlyos..f
2022. júl. 8. 01:35
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, megbánta, de nagyon.

Kérdező, nyitott lennél arra, hogy elváltok, és anyádék nevelik tovább a gyereket? Egy ilyen anya mellett idegbeteg lesz szegény előbb-utóbb.

2022. júl. 8. 05:42
 39/42 anonim ***** válasza:
80%

Az a baj hogy ha elvallnak se biztos hogy lemond a nő a gyerekről.

Könnyen meglehet hogy kidobja a kérdezőt a házból mert hogy azért mégse ő menjen már gyerekkel, követeli a gyerektartast de mellette sír hogy nincs pénze. Meg természetesen martirkodik hogy neki semmire sincs ideje, neki senki nem segít. És igazából ugyanúgy ki fogja készíteni a kérdezőt.

2022. júl. 8. 06:21
 40/42 anonim ***** válasza:
70%
Jo vicc, azt javasoljátok a kérdezőnek, hogy nevelje egyedül a gyereket, de még egy esti altatást sem tud megcsinálni.
2022. júl. 8. 06:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!