Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségemnek semmi se jó?

Figyelt kérdés

3 éves a gyerekünk, most megy majd oviba. A feleségem 3 év 9 hónapja panaszkodik. Minden nap üvöltve veszekedik, hogy ö börtönben él. Hozzáteszem oda megy, ahova akar. Én otthonról dolgozom, így vigyázni szoktam a gyerekre. Bárhova elmehet, de az esti altatást csak töle fogadja el a gyerek. Ez a baja. Mert neki nem elég, hogy elmegy ide-oda, ö mondása szerint “megszabadulna tölünk egy hétre”, amit nem tehet meg. Ö a gyerek foglya és ez már sose változik meg. Sokszor viszem öket környezetváltozás miatt erre-arra. Most egy hetet voltunk a Balatonon, odaszerveztem a növéremet (ö 48 éves) és az Anyámat (ö 66 éves, fitt), így mentünk együtt hogy a feleségem pihenhessen. Már a 2. napon ordított, hogy menjünk haza, mert túl meleg van, unatkozik a strandon, ugyanaz mintha otthon lennénk és akkor miért nem ott vagyunk? Kihúztuk a hetet, de legszívesebben hazaküldtem volna. Sajnos a gyerek fulladásig sír, ha este nem az anyja altatja, így ezt nem tehettem meg.

Miért lehet ez hogy semmi sem jó neki? Semmi terhe nincs, csak annyi, hogy a gyerekkel kell lenni, meg este altatni. A növérem és Anyám napi szinten jönnek besegíteni. Föznek nekünk, takarítania sem kell. Arany élet, csak babázni kellene. 30 éves vagyok de ki vagyok már készülve, a panasz minden nap!

2022. júl. 7. 15:13
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
93%

Ha tippelnem kellene, a leírtak alapján a feleségednek a családodból van elege, akik napi szinten nálatok vannak. Én is börtönben érezném magam. A saját anyám halálra idegelt az első 1 évben, mindent jobban tudott mint én, mindenbe bele akart szólni a gyerekkel kapcsolatban, mindig rajtunk lógott én meg egy csődnek éreztem magam. Aztán 80 km-el arrébb költöztünk és helyreállt minden.

Lehet csak ennyire lenne szüksége, térre.

2022. júl. 7. 16:13
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Ez egy tervezett gyerek volt, vagy csak úgy "besikerült"?
2022. júl. 7. 16:15
 13/42 A kérdező kommentje:
Feleségem követelte ki, hogy segítsenek a családtagjaim! Máig követeli. Ö minden hónapban 7-10 napra el akarna menni egyedül valahova.
2022. júl. 7. 16:16
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad, 3 éve és 9 hónapja, a gyerek 3 éves, vagyis a terhesség kezdetétől számítva megy ez így. Akarta a feleséged a gyereket? Vagy családi nyomásra vállalta? Mert amit leírtál, nagyon erre enged következtetni. Ha ez így van, ne csodálkozz, hogy börtönben érzi magát.
2022. júl. 7. 16:20
 15/42 anonim ***** válasza:
94%
Miért nem mentetek ketten a Balcsira? Miért nem hagytátok a gyereket itt a nagyival?
2022. júl. 7. 16:21
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Ha figyelmesen elolvastad amit írtam, akkor látod, hogy pszichológust javasoltam az anyukának. Én nem mondanám azt hogy nem normális, csak elege van mindenből és mindenkiből.

Ez mindenki életében előfordulhat. Van akinek a munkájával kapcsolatban, van akinek a családjával kapcsolatban. Besokallt.

De az biztos hogy nem bűnöst kell keresni, hanem megoldást. Kideríteni hogy mi a baj. Nem csak az anyukánál, hanem a családi dinamikával kapcsolatban is. Ezért kellene pszichológus vagy család- és párterapeuta aki életvezetési tanácsokat is tudna adni, hogy mit csináljanak másként.

Nekik már egy kis összetartó családként kellene működni, ahol nincsenek jelen folyamatosan nagymamák meg nagynénik. Az más kérdés, ha időnként hétvégén rájuk van bízva a gyerek, az teljesen OK.

2022. júl. 7. 16:22
 17/42 anonim ***** válasza:
100%
#14: te vagy a harmadik, aki ezt kérdezi, és még mindig nem válaszolt. Szerintem itt lehet a kutya elásva.
2022. júl. 7. 16:23
 18/42 anonim ***** válasza:
78%

Mégis hova akar menni, nyilván az életéből senki nem tud havonta 1 hétre kiszállni?

Azt neked tudnod kellene, hogy mi a baja, ha a a terhesség kezdetétől panaszkodik, lehet, hogy eleve mentális problémája van, nem akarta a gyereket, szülés utáni depressziója van, stb. Nyilván nem a gyerek altatás a baja, ha akarnátok pár nap alatt le lehetne szoktatni, és 3 évesen egyébként sem baj ez, 10 évesen igen.

2022. júl. 7. 16:28
 19/42 anonim ***** válasza:
11%
A szex működik?? Ezekből a kis elmenetelekből "egyedűl" egy alfahím karjai lesznek.
2022. júl. 7. 16:38
 20/42 A kérdező kommentje:
A feleségem követelte a gyereket! “Gyerekmentes” pár voltunk, egy ilyen platformon is ismerkedtünk meg. Aztán amikor 35 éves lett, bekattant, hogy neki nem lesz már esélye, mégha akar is. Akkor elkezdte kérni, követelni a dolgot. Meggyözött engem is, én már tényleg akartam, akarom is! Kettönk közül ö volt a fö gyerekellenes. 100x átbeszéltük a dolgot, megesküdött, hogy tényleg gyereket akar, stb. Mindent átvettünk 10000%.
2022. júl. 7. 16:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!