Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségemnek semmi se jó?

Figyelt kérdés

3 éves a gyerekünk, most megy majd oviba. A feleségem 3 év 9 hónapja panaszkodik. Minden nap üvöltve veszekedik, hogy ö börtönben él. Hozzáteszem oda megy, ahova akar. Én otthonról dolgozom, így vigyázni szoktam a gyerekre. Bárhova elmehet, de az esti altatást csak töle fogadja el a gyerek. Ez a baja. Mert neki nem elég, hogy elmegy ide-oda, ö mondása szerint “megszabadulna tölünk egy hétre”, amit nem tehet meg. Ö a gyerek foglya és ez már sose változik meg. Sokszor viszem öket környezetváltozás miatt erre-arra. Most egy hetet voltunk a Balatonon, odaszerveztem a növéremet (ö 48 éves) és az Anyámat (ö 66 éves, fitt), így mentünk együtt hogy a feleségem pihenhessen. Már a 2. napon ordított, hogy menjünk haza, mert túl meleg van, unatkozik a strandon, ugyanaz mintha otthon lennénk és akkor miért nem ott vagyunk? Kihúztuk a hetet, de legszívesebben hazaküldtem volna. Sajnos a gyerek fulladásig sír, ha este nem az anyja altatja, így ezt nem tehettem meg.

Miért lehet ez hogy semmi sem jó neki? Semmi terhe nincs, csak annyi, hogy a gyerekkel kell lenni, meg este altatni. A növérem és Anyám napi szinten jönnek besegíteni. Föznek nekünk, takarítania sem kell. Arany élet, csak babázni kellene. 30 éves vagyok de ki vagyok már készülve, a panasz minden nap!

2022. júl. 7. 15:13
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván van valami problémája, csak úgy nem viselkedik így senki. Persze, nem mentesíti a viselkedése alól. Neki is akarnia kellene a változást, pszichoterápia, őszinte kommunikáció sokat segítene. Nyitott-e erre?
2022. júl. 7. 16:49
 22/42 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon elhittem, hogy akarja. Még idehozta többször az unokaöccseit is “gyakorolni”
2022. júl. 7. 16:50
 23/42 A kérdező kommentje:
Nem nyitott pszichológusra. Náluk szégyennek számít. Én jártam az Apám halála után, azóta is a családja igazolt örültnek tart, a fejemhez vágj.
2022. júl. 7. 16:51
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

Olvasva az utolsó válaszod, Kérdező, te hogyan látod, lehetséges, hogy megbánta a gyerekvállalást?

Mert nagyon sokan megbánják, de sajnos mindennél nagyobb tabu ezt kimondani/bevallani.

Nem lehet, hogy visszacsinálná az egészet, ha lehetne? Nem lehet, hogy a gyereknevelés egy baromi nagy teher és macera számára?

2022. júl. 7. 16:52
 25/42 anonim ***** válasza:
90%

Ezek szerint neki tényleg semmi sem jó!

Nem érezted, hogy terhelt, ő is, és a családja is, amikor azt hitte az unokaöccsei néha nálatok vannak az gyakorlás, vagy hogy elítélnek azért, mert pszichológusi segítséget kérsz. Ezt elbaxtad!

2022. júl. 7. 17:10
 26/42 anonim ***** válasza:
75%
Kettőtök közül ki akarta jobban a gyereket, kérdező?
2022. júl. 7. 17:12
 27/42 anonim ***** válasza:
29%
Jó dolgaban veszik meg a kutya is.A gyereket nem szereti,előbb utóbb elvaltok,ő meg megy a maga utjára.Te meg kereshetsz normalis nőt,aki a tarsad is,nem egy elviselhetetlen hárpia.
2022. júl. 7. 17:47
 28/42 anonim ***** válasza:
62%

Nevetséges hogy folyamatosan próbálkoznak a válaszadók felmenteni a nőt, hisz az ugye már hogy lehetne hibás, biztos a kérdező az, pedig a francokat, ez a nő nem anyának való, az alapján amit eddig művelt, kész katasztrófa.

Lehet lepontozni.

2022. júl. 7. 17:48
 29/42 anonim ***** válasza:
0%
#28: de még mindig nem derült ki, hogy végső soron kinek az ötlete volt a gyerek.
2022. júl. 7. 17:50
 30/42 anonim ***** válasza:
60%
De kiderült, a nőé. Fel kell ajánlani a válást, apuka nevelje a gyereket, anyuka meg szaladgáljunk nyugodtan havi 7-10 napot félrészegen a f.sz után
2022. júl. 7. 18:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!