Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért számít tabunak arról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít tabunak arról beszélni, ha valakit zavar, hogy meghízott a párja?

Figyelt kérdés
Jó, igazából fontos nagyon a becsomagolás, hogy ne bántó szándékkal mondja az illető meg az emberek változnak idővel, de szerintem kicsit leegyszerűsítő azt mondani, hogy "ha szeret, akkor így is elfogad". Ez csak ilyen önfelmentés, hogy nem kell semmit tennem a saját egészségem és vonzóságom érdekében, mert hátradőltem és elengedtem ezt a kérdést. Ha meg esetleg a azt mondja a párom, hogy változtatni kéne valamin, akkor megsértődöm, hogy milyen érzéketlen. És nem csak párkapcsolaton belül számít ez tabunak, hanem baráti társaságokban is nagyon ciki lenne kimondani, hogy nem kívánom már annyira a párom mióta meghízott, szeretném, ha lefogyna kicsit. Persze lehet szofisztikáltabban is fogalmazni, de tulajdonképpen ez a lényeg és ebben én nem minden esetben látom a rossz szándékot. Amikor valaki gúnyolódik, az más, de azt érzem tapintatosan sem szabad megmondani, mert vége a világnak.

2022. júl. 6. 11:54
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

"Ha ráncos lesz évek múlva, akkor majd elhagyod a párod mert már öregnek néz ki?"

És az a fő probléma, hogy a kritizáló fél pl. saját maga sem néz tükörbe, hogy nála ez milyen fokban jelentkezett az évek elteltével.

Itt van pl. jelenleg igencsak ismert gyakoris "barátunk" a saját maga 170/100-as paramétereivel, rendszeres sör vedelésével. Szerinte ez teljesen rendben van a "kis" pocijával. Neki csak erős a vázizomzata. 🤣De egy nőnek nem lehet semmilyen pocija, ne igyon egy negyed pohárral sem, mert neki erre már nem áll fel a farka. Őt el kell fogadni hájasan, piásan, a másiknak nem lehet semmi igénye vele szemben, mert az milyen már.... Tehát, az önkritika teljes hiánya jellemzi a társadalmunkat. Mindent elvárnak a másik féltől, de cserébe ugyanezt nem nyújtják.Rengeteg pl-t lehetne még sorolni a külsőbeli elvárásokon kívül is, de itt most erről szól a téma.

2022. júl. 11. 13:52
 32/38 anonim ***** válasza:
34%

Pont, hogy ti vagytok a felszínes és képmutató emberek.

Hát hol jöttetek volna össze a párotokkal, ha 20 kilóval több lett volna rajta?!

Sehol... eszetekbe se jutott volna. Most meg itt próbáljátok beadni, hogy a külső nem számít meg a többi bullshitet.

De minek is vitatkozik veletek az ember, úgyse fogjátok belátni az igazságot.

2022. júl. 12. 09:00
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

31. Egyetértek. A férfiak a felszínesség mintapéldái, de szerencsére vannak kivételek! Páromnak is van pocija, de neki a gerince miatt picit jobban látható. ( A mellkasa terhelve van vagy hogy mondjam, így kicsit hangsúlyosabb a pocija.) ÉS IMÁDOM! Nagyon kívánom őt és amikor csak van időm vele foglalkozom és kényeztetem, persze sokszot is húzom őt kanosságig :(

Nekem ez sosem volt kizáró ok, de ő szeret is sportolni és szeretne is rendszeresen, csak neki ott az egyetem és a munka. De sokszor mondom neki, az a pici poci nem egy nagy dolog és csak pár kiló, bár aggódik rajta, én nem. Amikor lesz még több akarata, leadja. Suli alatt vagy után. Nekem viszont nagyobb célom van, az a nevezetes 20-as szám. Lehet nincs rajtam annyi, de maximalista vagyok, persze azért a cicim nem akarom leadni xdd..

Szóval nem minden a külső, bár nekem a párom pocival és anélkü is tökéletes, a belsője teszi teljesen tökéletessé és vonzóvá <3

Szerencse hogy nem csak felszínes emberek léteznek! :)

27 voltam

22/N

2022. júl. 12. 09:07
 34/38 anonim ***** válasza:
32. Pontosan kire is gondolsz?
2022. júl. 12. 09:08
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

32. Ne magadból indulj ki.

Én pl jártam 195cm/ 150 kilós pasival is, nem izmok miatt volt ekkora, és mègis ő volt az oka a szakításunknak, nem én.

A férjem sem volt annyira vékony mikor összejöttünk, már akkor volt egy kis pocakja 190/95 kilósan, és évekkel később 126 kilósan is volt neki.

Én 120kg voltam mikor összejöttünk. Híztam a kapcsolatunk alatt én is, ahogy ő is, aztán évek után lefogytunk az egészségünk miatt mindketten.

Nem mindenki olyan felszínes mint te.

Nekem pl sosem volt zavaró a túlsúly, több pàromnak is volt, és egyik kapcsolat sem emiatt ért véget.

2022. júl. 12. 15:29
 36/38 anonim ***** válasza:
82%

A női válaszadók zöme ígyis-úgyis a férfiakat ekézi, hogy milyen felszínesek. De könnyen meg lehet ám fordítani a dolgot. Vajon a platinaszőke, bombatestű, nagymellű hölgy aki után mindenki megfordul vajon összejönne-e a szemüveges kissé túlsúlyos informatikus csávóval pusztán szerelemből? Szinte kizárt.

Az igazság az, hogy mindkét nem esetében vannak felszínesek és nem felszínesek. Ennyi.

2022. júl. 17. 18:17
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki felszínes. Maga a mérlegelés, hogy valakit szexuális vonzónak találunk-e vagy sem, az néhány másodperc eredménye.
2022. júl. 18. 06:44
 38/38 anonim ***** válasza:
60%

36,37

Szerencse hogy sok nő messze áll ettől, de aki nem is ilyen felszínes, az nem az a plasztikázott hp, hanem értelmes, okos nő, aki tudja mire vágyik a másik és nem is csalfa. 🤟🏻

27, 33 voltam

2022. júl. 18. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!