Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez "gaslighting"-nak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez "gaslighting"-nak számít?

Figyelt kérdés

A barátomat rajtakaptam hogy mással beszélget, kompromitáló képeket küldözget, de állítása szerint ez nem megcsalás csak szórakozgat.

Nyilván erre én kifejtettem a nemtetszésem, hogy lehet választani, hogy én vagy a másik fél.

Konkrét választ nyilván nem adott, viszont azóta engem támad, hogy ez igazándiból az én hibám mert meghíztam és ő nem akar egy kövér nővel együtt lenni, de amúgy SZERET!! de hogy neki ez kell és majd akkor hagyja abba ha lefogytam.

Most éppen azzal dobálózik hogy elköltözik, de őszintén azok után amiket a fejemhez vágott már talán nem is bánnám.

Mikor elmondtam neki, hogy ez szerintem gaslighting, amit velem csinál csak lehülyézett.

Vélemények?

2022. júl. 4. 09:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Úristen még ő akar elmenni? Dobd már ki! Küldd el te! Legyen már ennyi önbecsülésed! Én a helyedben már úgy kirúgtam volna hogy csak por maradt volna utána

Semmi baj azzal ha az egyik félnek nem tetszik a másik megbízása, de ez a gyerekes viselkedés, 0 kommunikáció, inkább sumákolunk, megcsaljuk a másikat és még mutogatunk is rá hogy ő a hibás mert egy tajparaszt hímr_banc... Nem is értem neked ez miért kérdés még...

2022. júl. 4. 09:55
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Meghízása*
2022. júl. 4. 09:55
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a véleményem,hogy fogd megmagad,rakd ki a cuccait aztán mehet Isten hírével!
2022. júl. 4. 09:59
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Az hát. Lehet olyan szituáció a kapcsolatban, hogy nem tetszik a másik fél viselkedése, esetleg külső változása (akár egy új hajszín vagy hízás), de azt is őszintén kell kommunikálni, nem ilyen sunyi módon. Mondjuk akit szeretek, azt szeretni fogom akkor is, ha kicsit változik a külseje.
2022. júl. 4. 10:03
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Fenyegetőzik, hogy elköltözik? Abban a pillanatban mondanám neki, hogy most ebben a percben pakolj és menj. Még segítenék is neki.

És igaza van a 4-esnek.

2022. júl. 4. 10:07
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Elég egyértelmű szituáció.
2022. júl. 4. 10:12
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem gaslighting, hanem szimplán a cselédje, vagy a kacatja vagy. Nem vagy számára fontos, értékes. Maximum hasznos, ami azt jelenti, hogy csak annyit fektet beléd, amit nagyon muszáj.

A te döntésed, hogy ezzel mit kezdesz…. Emelt fővel kiteszed a szűrét és ezután magadba fektetsz kívül, belül, vagy hagyod magad tovább alázni.

Nálam kuka lenne akkor is, ha a szívem szakadna belé.

2022. júl. 4. 10:12
 8/17 anonim ***** válasza:
3%
Kövéren fogsz találni partnert? Nem.
2022. júl. 4. 10:49
 9/17 anonim ***** válasza:
99%
Én nem tudom mi ez a gaslighting, de szerintem ki kéne rúgnod a barmot.
2022. júl. 4. 10:50
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne várd meg amíg elköltözik magától, rakd ki te. Aztán szedd össze magad, fogyj le szépen, és röhögj a pofájába.
2022. júl. 4. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!