Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez "gaslighting"-nak számít?
Figyelt kérdés
A barátomat rajtakaptam hogy mással beszélget, kompromitáló képeket küldözget, de állítása szerint ez nem megcsalás csak szórakozgat.
Nyilván erre én kifejtettem a nemtetszésem, hogy lehet választani, hogy én vagy a másik fél.
Konkrét választ nyilván nem adott, viszont azóta engem támad, hogy ez igazándiból az én hibám mert meghíztam és ő nem akar egy kövér nővel együtt lenni, de amúgy SZERET!! de hogy neki ez kell és majd akkor hagyja abba ha lefogytam.
Most éppen azzal dobálózik hogy elköltözik, de őszintén azok után amiket a fejemhez vágott már talán nem is bánnám.
Mikor elmondtam neki, hogy ez szerintem gaslighting, amit velem csinál csak lehülyézett.
Vélemények?
2022. júl. 4. 09:47
11/17 anonim válasza:
Dobd ki a francba, ez egy gyökér!
12/17 anonim válasza:
Azt nem ertem , hogy azutan hogy rajottel a kepkuldozgetesre es a tobbi csajra miert nem volt egyertelmu , hogy kidobd ezt a kis szerencsetlent? Mit beszelgetsz , vitatkozol , meg kindlodsz ? Tudod kit erdekelne , hogy tetszem e vagy sem ! Meg se varnam , hogy ide eljusson !
13/17 anonim válasza:
Azért mert meghíztál, nincs joga tiszteletlennek lenni. Hogyha terhes lennél szintén elkezdene csajozni, mert ilyenkor jár neki? Remélem kamu a kérdés.
14/17 anonim válasza:
Miért lenne kamu a kérdés? A kérdezőt unják otthon, felszedett, nyomozgat. Ki kell dobni az ilyen gyökeret.
15/17 anonim válasza:
8-as, takarodj már a francba. Minden kérdés alá odaböfögsz valami negatív baromságot. Menj aztán játssz azzal, amivel egyidős vagy, mert segíteni azt nem tudsz!
16/17 anonim válasza:
Szerintem az, hogy valaki másnak küldözget képeket, az két ember viselkedésének eredménye. Joggal merülhet fel az a kínzó kérdés, hogy a pasi hogy látja ugyanezt a helyzetet és miért kacsingat kifelé a kapcsolatból. A 8as felvetése az egyik megközelítés.
17/17 anonim válasza:
16 és 8! Te bizonyára ugyanaz vagy. Rengeteg duci embernek van párja, és boldogok. Ha neked az a boldogság kulcsa, hogy valaki botsáska legyen, akkor keress ilyet, de ne húzz le másokat, mert ez undorító!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!