Miért hazudik, "gaslighting"-ol a főnököm?
Mert egy manipulatív sz.rdarab. Volt ilyen főnököm (habár nem az atyaúristen hanem csak egy üzletvezető volt a sok közül a cégnél), a végén már telefonnal a zsebemben vettem fel mit mond nekem négyszemközt, arra az esetre ha később letagadná. Olyan gyakorlott hazudozó volt hogy miközben beszéltem hozzá már habozás nélkül kotyvasztotta a következő hazugságot az alapján amit éppen mondtam neki.
Végül a túl sok felmondás és panasz után a regionális felettese úgy döntött hogy máshova kéne tenni.
Ha van a főnököd felett valaki akkor beszélj vele arról ami folyik (ritkán célravezető megkerülni egy felettesedet de ebben a helyzetben indokolt). Nálunk jópáran megtették és végül lett változás. De ha ő maga a nagykutya akkor menekülj a cégtől mert ez így egy süllyedő hajó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!