Céges rendezvényen mennyire ildomos nagyon berúgni?
Figyelt kérdés
Volt valakinek ebből kellemetlen szituja?tegnap 16:45
1/20 anonim válasza:
Ha nem a te pénzedből van a pia, akkor ne fogd vissza magad.
2/20 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem én finanszírozom.
tegnap 16:50
3/20 anonim válasza:
Hát szerintem gáz, de az az én véleményem. Egyik évben két kollégánk berúgott brutál módon. Összefeküdtek és bealudtak. Másnap ébresztette őket a főnök. Mindketten pucérok voltak. Kirúgták őket.
4/20 anonim válasza:
"nagyon berúgni" mindig borzasztó gáz, céges bulin meg legalább mindenkinek világos lesz, mennyire alja valaki vagy
5/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem illik.De sok agyatlan van aki nem ismeri a mértéket, rúgj be jól biztosan szuper képek videók lesznek rólad amin majd mindenki röhöghet.
6/20 A kérdező kommentje:
Tavaly az egyik kollégám rúgott úgy be,hogy a benti medencébe hányt.
Aztán persze fejjel beleesett...😅😅
Ez már persze hajnalban történt, amikor a főnökség lelépett.
tegnap 17:01
7/20 anonim válasza:
Szerintem sehol nem értelmes cél nagyon berúgni. Ha problémáid vannak, azokkal foglalkozz inkább.
8/20 anonim válasza:
Nem szabad. Kellemetlen és illetlenség is egyben.
A céges buli arról szól hogy megünnepelnek a kollégák valamit és jól érzik magukat, nem pedig kocsmatúrára mennek.
9/20 anonim válasza:
3. Tanulság: csak a főnökkel szabad összefeküdni, ő remélhetőleg nem fog kirúgni.
10/20 anonim válasza:
Mi értelme van nagyon berúgni?Spiccesen jól érzi magát az ember de nagyon berúgva mi a franc értelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!