Céges rendezvényen mennyire ildomos nagyon berúgni?
Szerintem egy felnőtt ember elméjében nem fogalmazódik meg ez a kérdés. Elég kellemetlen, ha valaki nem tudja tartani a mértéket.
Egyik kolléganőm részegedett le annyira, hogy úgy kellett hazavinni, mindezt úgy, hogy a nő lassan 40 és elvitte a bulira a 13 éves fiát is. Én felnőtt fejjel is kínosnak érezném, ha anyám ilyet tenne, nemhogy gyerekként...
Cégtől függ.
Ha köművesbrigád a szóbanforgó cég akkor nem gáz. Viszont ha valami nyakkendős munka, pl ügyvédi iroda akkor jobb ha mértékkel iszol.
18#
A konkrétumokat mellőzve nyakkendős munkakör.
Hát, én bebasztam az egyik karácsonyi bulin. Semennyire sem ildomos, de a kedvenc italom az, ami ingyen van. Mások is így tettek egyébként, semmi gázosat nem csináltam, szépen hazamentem magamnak, nem vesztem össze senkivel, nem voltam vállalhatatlan, egyedül a közvetlen munkatársaimnak mondtam azt ittasan, hogy nagyon szeretem őket.
Legenda lettem. Az idei céges bulira el se mentem, de megidézték a szellemem, megkérdezték az ittas gyakornok lányt, mikor akart még egyet inni, hogy XY-ra fogod inni magad? (én vagyok XY).
Nálunk mindig van egy aktuális részeg, általában vagy verekedést kezdeményez az illető valami vélt, vagy valós sérelem okán, vagy teljesene vállalhatatlan. Összességében az a vélemény, hogy felemelő volt az elmúlt két év, mikor egyszer én voltam a legrészegebb, aki mindenkit, aki vevő volt rá, ölelgettem, egyszer meg a kolléganő, aki hasonlóan szeretetteljesre itta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!