Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Céges rendezvényen mennyire...

Céges rendezvényen mennyire ildomos nagyon berúgni?

Figyelt kérdés
Volt valakinek ebből kellemetlen szituja?

tegnap 16:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem csak annyira érdemes, hogy feloldódj és jókedved legyen. Ha valaki dülöngél meg furán beszél, esetleg hány meg lever ezt-azt, beleköt másokba, az igen csak figyelemfelhívó es nem pozitív irányba.
tegnap 17:17
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok. 9-es tévedsz. Egyik csaj a főnökkel tette lebuktak az igazgató őket is kirúgta. :D bár nem a szex miatt, hanem mert munkaidőben csinálták hónapokig.
tegnap 17:19
 13/21 anonim ***** válasza:
87%
#12, hát viszketett nekik, na :-D
tegnap 17:21
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem járok ilyen alja rendezvényekre. Inkább költsék ránk azt a sok pénzt, ne piára
tegnap 17:26
 15/21 anonim ***** válasza:
39%
Bunkóság!
tegnap 18:09
 16/21 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem egy felnőtt ember elméjében nem fogalmazódik meg ez a kérdés. Elég kellemetlen, ha valaki nem tudja tartani a mértéket.

Egyik kolléganőm részegedett le annyira, hogy úgy kellett hazavinni, mindezt úgy, hogy a nő lassan 40 és elvitte a bulira a 13 éves fiát is. Én felnőtt fejjel is kínosnak érezném, ha anyám ilyet tenne, nemhogy gyerekként...

tegnap 20:40
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Akik ennyire eláznak egy céges bulin azoknak vannak lelki, idegi gondjaik. Tuti nincs rendben valami
tegnap 21:43
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Cégtől függ.

Ha köművesbrigád a szóbanforgó cég akkor nem gáz. Viszont ha valami nyakkendős munka, pl ügyvédi iroda akkor jobb ha mértékkel iszol.

ma 01:25
 19/21 A kérdező kommentje:

18#

A konkrétumokat mellőzve nyakkendős munkakör.

ma 01:51
 20/21 anonim ***** válasza:
41%

Hát, én bebasztam az egyik karácsonyi bulin. Semennyire sem ildomos, de a kedvenc italom az, ami ingyen van. Mások is így tettek egyébként, semmi gázosat nem csináltam, szépen hazamentem magamnak, nem vesztem össze senkivel, nem voltam vállalhatatlan, egyedül a közvetlen munkatársaimnak mondtam azt ittasan, hogy nagyon szeretem őket.

Legenda lettem. Az idei céges bulira el se mentem, de megidézték a szellemem, megkérdezték az ittas gyakornok lányt, mikor akart még egyet inni, hogy XY-ra fogod inni magad? (én vagyok XY).

Nálunk mindig van egy aktuális részeg, általában vagy verekedést kezdeményez az illető valami vélt, vagy valós sérelem okán, vagy teljesene vállalhatatlan. Összességében az a vélemény, hogy felemelő volt az elmúlt két év, mikor egyszer én voltam a legrészegebb, aki mindenkit, aki vevő volt rá, ölelgettem, egyszer meg a kolléganő, aki hasonlóan szeretetteljesre itta magát.

ma 04:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!