Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy ne menjek el...

Mit tegyek hogy ne menjek el arra bulira?

Figyelt kérdés

Annyi a lényeg hogy pénteken lesz valami buli egy faluban, hasonló mint a falunap csak nem az, kicsit más, de ez a része lényegtelen. Aztán édesanyám és egy két rokonom elmegy és mondták hogy menjek én is, és igent mondtam rá. Nos, az a baj hogy tegnap történt egy dolog ami miatt nagyon lehangolt vagyok így inkább pihenni szeretnék mint elmenni arra a bulira. Édesanyámnak mondtam hogy nem szeretnék elmenni, de ő azt mondta hogy megígértem hogy elmegyek szóval el kell hogy jöjjek. Hogy tudnám ezt megbeszélni velük hogy nem akarok elmenni?

16/F

aug. 14. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
Igyál egy kevés étolajat, az olajra meg igyál egy kis töményet. Garantálom, hogy nem kell menned majd. Viszont a wc közelében legyél, mert erős hasmenésre lehet számítani.
aug. 14. 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Figyelj, Anya, érezzétek jól magatokat! Nem fogok elmenni, mert csak. Jó bulizást, aztán majd mesélsz, ha hazaéjöttél.
aug. 14. 19:59
 3/6 anonim ***** válasza:
20%
ha anyud nem érti meg hogy nem akarsz menni az már eleve nagy baj. mondd meg neki rosszul érzed magad (melegíts vizet fel és tedd bele a lázmérőt, melegítsd fel olyan 40 fokig).
aug. 14. 20:23
 4/6 anonim válasza:
Nem tudod megmondani neki, hogy mi történt, és te ezért rosszul érzed magad és otthon szeretnél maradni? A nyílt és őszinte kommunikáció általában a legjobb:)
aug. 15. 20:55
 5/6 A kérdező kommentje:

#4 elmondtam neki hogy nagyon nincs kedvem hozzá inkább itthon maradnék. Erre mondta hogy nem érdekli megígértem hogy eljövök. Aztán egy kisebb vita alakult ki és mondta jó ha holnap is így gondolom hogy nem megyek el, akkor elráncigál (ismerem őt, nem tenne ilyet egy ilyen kis dolog miatt csak néha a legkisebb dolgokon felidegesíti magát akkor mindent elmond minden gondolkodás nélkül)

Anyám azzon van kiakadva hogy vasárnap még azt mondtam neki és a rokonaimnak hogy elmegyek velük, akkor még nem tudtam hogy közbe fog jönni valami. Meg szerintem azért is ki van akadva mert mondta is az a rokonunk hogy ne merjük visszavonni ha már igent mondtunk. És ezt se értem hogy miért baj ha én most utólag nemet mondok? Mert ez a rendezvény szerű dolog teljesen ingyenes bárki mehet ugyanúgy mint egy falunapra.

aug. 15. 21:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Ha nem jött volna közbe ez a dolog ami miatt rosszul érzem magam, elmentem volna velük, de most nem érzem magam lelkileg olyan jól hogy szívesen részt vennék ilyen dolgokon.
aug. 15. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!