Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mot akarhat egy férfi ha ugyis csak a r.bancoskodás számít neki a nőben, annak miért hozza le a csillagokat?
Ahogy kezdem kiismerni neki a lényeg egy nőben az, hogy lehessen vele szorakozni járni, legyen nevetős, vicces r.bis stb.
Én ugy vagyok vele, akinek ez a lényeg egy nőben, az komolyat nem akar, csak szórakozni járni stb.
Ilyen nőket mindenhol talál, nyomulnak is rá, és kapós is. Azaz bármikor cserélgethetné bármelyiket. Ráadásul átlag alattival foglalkozik.
De ő meg sárkányokat ölne, csillagokat hozna le, változik, ragaszkodik, bizonyítgat az átlag alattinak.
Miért lehet az hogy egy kapós szórakozós férfi, leköti magát egy nála alacsonyabb szintű nőhöz, mit akar tőle?
1#
Vázlatolva:
Miért "ölnek" kapós pasik "r.bikért"? Mi a cél egy ilyennel mikor minden 2.nő r.banc amugyis?
Az alacsony szintű nyomi nő.
Oké hogy bulizni jo velem es ennyi.
De ezért miért töri zúzza magát hogy vele maradjak, mikor ezerszer jobbak is nyomulnak rá, akiknek ez az élete is.a bulik. (Nekem meg nem az.)
Nem "engedi" ha szakitani akarok, inkább lehozza a csillagokat is.
Kérdésre, hogy minek van velem, mi a célja velem, nem válaszol, csak közhelyeket. Szeret, engem akar sokáig. Es ennyi.
En meg ugy nem pocsékolnám el az éveimet "buliskapcsira"
🤣
Mi az, hogy nem engedi?
Szakits vele és kész.
Amúgy ne aposztrofald már magad nyominak, mert ez nagyon gaz. Legyen onbizalmad. Egyébként valószínűleg azért marad, mert te mindent elnezel neki, mond két szép szót és vele maradsz.
Nem nézel el mindent. Változtat miattam stb
Energiát rak bele.
De minek?
Egy szurke jelentéktelen pont vagyok. Nem onbizalomhiány hanem tény.
Na várj, azért nem mindegy, hogy az ilyen nőket szereti, nem kapja meg őket, csak te azt hiszed, hogy megkapná, ezért veled van, vagy neki te tetszel, csak néha szeretne szórakozni.
Ha első, akkor tudod a dolgod, szakítás.
Egyébként persze, hogy általában az élettel teli nőket szeretik. Miért nem lehet veled is nevetni, vicceskedni, szórakozni?
Ha a bulikat nem is szereted (egyébként én sem, szóval megértem), akkor is vannak a szórakozásnak más módjai.
Szabadtéri koncert, beülni valahova iszogatni, kerti parti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!