Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mot akarhat egy férfi ha ugyis csak a r.bancoskodás számít neki a nőben, annak miért hozza le a csillagokat?

Figyelt kérdés

Ahogy kezdem kiismerni neki a lényeg egy nőben az, hogy lehessen vele szorakozni járni, legyen nevetős, vicces r.bis stb.

Én ugy vagyok vele, akinek ez a lényeg egy nőben, az komolyat nem akar, csak szórakozni járni stb.

Ilyen nőket mindenhol talál, nyomulnak is rá, és kapós is. Azaz bármikor cserélgethetné bármelyiket. Ráadásul átlag alattival foglalkozik.

De ő meg sárkányokat ölne, csillagokat hozna le, változik, ragaszkodik, bizonyítgat az átlag alattinak.

Miért lehet az hogy egy kapós szórakozós férfi, leköti magát egy nála alacsonyabb szintű nőhöz, mit akar tőle?

2022. máj. 14. 19:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Istenem te ezt komolyan csinálod?? Olyan fárasztók a nyomorult kérdéseid
2022. máj. 14. 22:04
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Melyik kategória? Azt hittem a felnőtt kategóriaban vagyok, de ugy látom ide tévedt egy tini kérdés. 🤔
2022. máj. 14. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!