Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális dolognak mondható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális dolognak mondható hogy a barátomnak fontosabb az hogy a legjobb barátnőjével találkozzon mint velem?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat találkoznak, komolyan. Van hogy mi 1 hétig nem találkozunk mert amikor én raernek akkor ő a legjobb barátnőjével van, és multkor már azzal jött hogy miattam nem jut ideje a barátaira, mikor igyis allandoan azzal a csajjal lóg. Van barátja a lánynak es tudom hogy nem mozdulnanak rá a másikra de ezt nagyon gaznak érzem.

2022. jún. 16. 07:21
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Koszi, ilyen kommentekre nem vagyok kíváncsi:) mint írtam barátja van a lánynak, akivel évek óta együtt vannak, nem fogja megcsalni😃
2022. jún. 16. 08:14
 12/23 anonim ***** válasza:
95%

Mondja, hogy veled akar lenni. Aha. Aztán mégsem így tesz.

Ne a szavakat figyeld, a tetteket. Ne alázd meg magad, hogy egyrészt puncsolsz több találkozóért - heti 1 az haverságnak se sok, nem kapcsolatnak - másrészt hogy elnézed, hogy másodhegedűs vagy a másik lány után.

2022. jún. 16. 08:33
 13/23 anonim ***** válasza:
96%
Eleve az nem normális, hogy legjobb barátnője van. Tapasztalatból beszélek, én is toleránsan álltam ehhez, de aztán csak kiderült, hogy a csajnak kéne a férjem. Még akkor is próbálkozott nála, amikor én már az első gyerekünket vártam. A férjemnek akkor esett le igazán a tantusz, és szakította meg vele a kapcsolatot végleg.
2022. jún. 16. 09:17
 14/23 A kérdező kommentje:

Jezusom...

Igen, nekem is eszembe jutott pláne hogy a barátomnak elvileg évekig bejott a csaj és halál szerelmes volt belé. Azt mondja miota velem együtt van (augusztus 20) azóta már egyeltalan nem tetszik neki és azóta csak én tetszem neki, meg nyilván nem akarom megmondani hogy te figyelj már mostantól ne barátkozzal vele, de a mait szóvá tettem.

2022. jún. 16. 09:20
 15/23 anonim ***** válasza:
94%
1 éves kapcsolat és heti egy találkozó max, de a csajjal találkozik akkor is? Ne már...
2022. jún. 16. 09:22
 16/23 anonim ***** válasza:
93%
15: aha, hirtelen nem tetszik neki, persze :D nincs ló, jó a szamár is... Sajnálom :(
2022. jún. 16. 09:32
 17/23 anonim ***** válasza:
93%

Nekem nagyjából mindegy lenne, hogy kivel van a párom ahelyett, hogy az idejét velem töltse, a lényeg a lényeg: nem vagy neki elég fontos ahhoz, hogy veled akarjon lenni. Nyilván kell a saját elfoglaltság is, de ha valaki ennyire szarik a párja fejére, akkor el kell gondolkodni a fontossági sorrenden és azon, hogy akarsz-e a párja lenni olyan emberrel, aki másokkal szívesebben tölti az idejét, mint veled.

Voltam ilyen kapcsolatban, nagyon nehezen láttam be, hogy valójában folyton csak kifogásokat keresett és magyarázkodott ahelyett, hogy tettekkel bizonyította volna, fontos vagyok neki.

2022. jún. 16. 10:23
 18/23 anonim ***** válasza:
93%

Egyértelműen ő a fontosabb. Vajon akkor sem lenne köztük semmi, ha a csaj szingli lenne?

Ha nem, akkor szimplán jobban élvezi az ő társaságát. Az is gáz, akkor te pedig keress olyat, akinek te fagy az első.

2022. jún. 16. 11:14
 19/23 anonim ***** válasza:
94%
De neked miért elég csak a szó? A tettei a szöges ellentétét mutatják, mint amit mond.
2022. jún. 16. 11:42
 20/23 anonim ***** válasza:
91%
Szivem... Igen, mert ha évekig szerelmes vagy valakibe, akkor az úgy hirtelen csak elmúlik miután összejössz más valakivel. téged gyakorlatilag érzelmileg megcsal a barátod. Én lapátra tenném, ez egyáltalán nem normális. Igazuk van az előttem szólóknak, a tettek szamitanak, nem a szavak
2022. jún. 16. 18:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!