Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális dolognak mondható hogy a barátomnak fontosabb az hogy a legjobb barátnőjével találkozzon mint velem?
Mondja, hogy veled akar lenni. Aha. Aztán mégsem így tesz.
Ne a szavakat figyeld, a tetteket. Ne alázd meg magad, hogy egyrészt puncsolsz több találkozóért - heti 1 az haverságnak se sok, nem kapcsolatnak - másrészt hogy elnézed, hogy másodhegedűs vagy a másik lány után.
Jezusom...
Igen, nekem is eszembe jutott pláne hogy a barátomnak elvileg évekig bejott a csaj és halál szerelmes volt belé. Azt mondja miota velem együtt van (augusztus 20) azóta már egyeltalan nem tetszik neki és azóta csak én tetszem neki, meg nyilván nem akarom megmondani hogy te figyelj már mostantól ne barátkozzal vele, de a mait szóvá tettem.
Nekem nagyjából mindegy lenne, hogy kivel van a párom ahelyett, hogy az idejét velem töltse, a lényeg a lényeg: nem vagy neki elég fontos ahhoz, hogy veled akarjon lenni. Nyilván kell a saját elfoglaltság is, de ha valaki ennyire szarik a párja fejére, akkor el kell gondolkodni a fontossági sorrenden és azon, hogy akarsz-e a párja lenni olyan emberrel, aki másokkal szívesebben tölti az idejét, mint veled.
Voltam ilyen kapcsolatban, nagyon nehezen láttam be, hogy valójában folyton csak kifogásokat keresett és magyarázkodott ahelyett, hogy tettekkel bizonyította volna, fontos vagyok neki.
Egyértelműen ő a fontosabb. Vajon akkor sem lenne köztük semmi, ha a csaj szingli lenne?
Ha nem, akkor szimplán jobban élvezi az ő társaságát. Az is gáz, akkor te pedig keress olyat, akinek te fagy az első.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!