Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nagy hősszerelmesek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagy hősszerelmesek miért szaladnak el ha már tétje is lenne? Akkor nem is hősszerelmesek?

Figyelt kérdés

Pelda

Foggal körömmel udvarol szerelmet vall en vagyok a nagy ő az álmai nője stb(ismer)

Munkahelyre rózsák, máskor ajándékok tömkelege, milliot beszél, kezd összetorni.

Erre jön egy erősebb hím (aki bunyós balhés típus),akinek ez nem tetszik, de hozzá se szól, csak azt látni, hogy nekem csapja a szelet.

Erre a hősszerelmes ugy elszalad mintha rendőrök kergetnék, lába sem éri a földet.

Aztán az erősebb hím hozza le a csillagokat, könnyes szemekkel vall szerelmet, már megint én vagyok az álmai nője neki is, amiert enyhén erőszakoskodik is, rendőrrel fenyegetem, erre ő is ugy elszalad, fülét f.rkát behúzva, hogy lába sem éri a földet.

Komolyan képeket törnek bennem össze ezzel a nyomi menekülessel a naaagy hősszerelmesek.

#napjaink hősei
2022. jún. 14. 12:36
 81/99 A kérdező kommentje:

Sőt fekeségként sem lenne ez bennem hogy teged nem vettek el bibibí engem meg de muhahaha.

Ez a szint..hát ez..

2022. jún. 14. 15:41
 82/99 anonim ***** válasza:
100%

Nem én kezdtem a szegény férjemezést, ne haragudj. Szintről ennyit.

Senki nem azzal foglakozik, hogy engem elvettek, téged nem. De amúgy a végeredmény IS fontos. Meg az oda vezető út. Amit te művelsz, az kritikán aluli.

Elvennének. De per pill egyik se kopogtat gyűrűvel. Normális kapcsolatban se vagy egyikkel se, mert borzasztó szarul választasz és te magad meg egy drama queen vagy. Fogalmad nincs mit akarsz, azon kívül, hogy mindig legyen történés.

Lamentálsz, drámázol, a csillagokat lehozót hozd-e pályára a kispadról vagy az agresszív féltékenyt, de az ugye hogy fogja venni ha leülteted...

Szerinted ez a helyzet egy jó házasság alapja?

A végeredmény

2022. jún. 14. 15:54
 83/99 anonim ***** válasza:
100%

*Bocs lemaradt a vége.

A végeredmény is fontos. De az nem a házasság, hanem a boldog élet. Ezzel a mentalitással erre semmi esélyed. Házasságban sem.

2022. jún. 14. 15:55
 84/99 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem értem a kérdést. Egyszer azt írod, hogy szereted őket, aztán azt, hogy nem aztán azt, hogy szereted őket de nem jó velük. Most akkor mi a f@sz van?
2022. jún. 14. 15:55
 85/99 A kérdező kommentje:

Te màst kezdtel el. Hogy ilyen drámázost nem szerethet senki. Vagy ilyesmit.

Mas szerint meg eselytelen vagy meg stb

Igaz hogy ketten is el akarnak venni de másoknak vérben forog ettol a szeme es gyozkodni akarnak az ellenkezojérol.

A metsegbeesett emberek ilyenek.

Azok magyarazzák azt masoknak hogy teged átvernek nem szeretnek stb akiket átvernek es nem szeretnek.

Én szeretem őket, nem azert szakítok mert nem.

2022. jún. 14. 16:00
 86/99 A kérdező kommentje:
*kezsegbeesett csalódott emberek
 87/99 A kérdező kommentje:
*kétségbe🤣
 88/99 anonim ***** válasza:
100%

Engem nyilván nem szeretnek és csalódott vagyok, 3 hete volt az esküvőnk, épp vérben forgok.

Nem azt írtam, hogy téged nem szerethetnek, ez nem volt téma. Hanem hogy aki ilyen drámában él nonstop és keveri a kakit, annak nem lesz normális kapcsolata, férfiak ettől világgá szaladnak.

Ilyen idiótákat fogsz ezzel bevonzani. Lehet egyik valóban elvesz. Akkor majd házasságban megy tovább a dráma. Ha neked így jó, akkor ok.

2022. jún. 14. 16:05
 89/99 anonim ***** válasza:
100%
Huha. Látom még mindig mennek a dolgok. Tegnap volt egy ilyen bántalmazó kapcsolatos kérdés. Az ottani csajszi is folyamatosan írkált a saját kérdése alá és annál a kérdésnél is kb olyan 90+ bejegyzést lett írva. Nem te vagy az véletlen? Csak mert elég komoly hasonlóságokat véltem felfedezni.
2022. jún. 14. 16:06
 90/99 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem most már az egészet.

Az eredeti kérdés az volt, hogy a hősszerelmes visszavonulót fújt az első akadálynál.

Most már ott tartunk, hogy el akar venni. Sőt! Mindkettő.

2022. jún. 14. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!