Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nagy hősszerelmesek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagy hősszerelmesek miért szaladnak el ha már tétje is lenne? Akkor nem is hősszerelmesek?

Figyelt kérdés

Pelda

Foggal körömmel udvarol szerelmet vall en vagyok a nagy ő az álmai nője stb(ismer)

Munkahelyre rózsák, máskor ajándékok tömkelege, milliot beszél, kezd összetorni.

Erre jön egy erősebb hím (aki bunyós balhés típus),akinek ez nem tetszik, de hozzá se szól, csak azt látni, hogy nekem csapja a szelet.

Erre a hősszerelmes ugy elszalad mintha rendőrök kergetnék, lába sem éri a földet.

Aztán az erősebb hím hozza le a csillagokat, könnyes szemekkel vall szerelmet, már megint én vagyok az álmai nője neki is, amiert enyhén erőszakoskodik is, rendőrrel fenyegetem, erre ő is ugy elszalad, fülét f.rkát behúzva, hogy lába sem éri a földet.

Komolyan képeket törnek bennem össze ezzel a nyomi menekülessel a naaagy hősszerelmesek.

#napjaink hősei
2022. jún. 14. 12:36
 11/99 A kérdező kommentje:
De nem ilyen trottyos vénembereket kell elképzelni 30 as eveik vége:)
2022. jún. 14. 12:53
 12/99 anonim ***** válasza:
95%

Egyik tőzsdézik, másik cegvezető

Kérdező, és te csak eddig látsz? Nem ez a lényeg, hogy cégvezető hím stb hanem amit írtak fentebb, hogy a tettekre figyelj! Könnyebb lesz szűrni.

2022. jún. 14. 12:57
 13/99 anonim ***** válasza:
95%
Nos itt több dolog is megfigyelhető. Az első, hogy te vagy az egyik legostobább nőstény akitől valaha láttam kérdést kiírni. Legalábbis eddig. A második: te tulajdonképpen mit vársz? Szerinted bárki leáll majd érted balhézni egy balhés idiótával :D? Nem sok embernek érnél ennyit. Akinek meg igen az 3 napig egy rendőrségi fogdában lesz elzárva az incidens után.
2022. jún. 14. 12:58
 14/99 A kérdező kommentje:

12 ezt arra irtam hogy le iqnullázták őket. Nem azok.

Igen 13 láttam már olyat hogy nem futamodnak meg!

Es ahhoz meg hősszerelem sem kellett

Mellettem volt bajban is.ugy hogy abbol neki is nem kis baja lett volna.

2022. jún. 14. 13:00
 15/99 anonim ***** válasza:
95%
Amúgy ez most így micsoda? Mármint nem értem, hogy miért vágsz fel az exeiddel. Kérdezte valaki, hogy mit dolgoznak vagy hogy néznek ki? Ez a kutyát nem érdekli. Hogy lehet valaki ennyire primitív?
 16/99 A kérdező kommentje:
Meg ha nem érek nekik ennyit akkor mik ezek a hősszerelmes effektek? Könnyesek el akarnak venni lefogynak kikészülnek, stb.
 17/99 A kérdező kommentje:

15 arra irtam hogy le iq nullázta őket vki.

Erre valaszoltam csak. Hogy nem azok.

Nem felvágás hanem nem fér össze nekem a ketto.

Hősszerelem es kereketoldás is egyszerre.

2022. jún. 14. 13:02
 18/99 anonim ***** válasza:
95%
Nos ezek az "effektek" azt mutatják, hogy csak azokat az idiótákat vonzod akiknek semmi tartása nincs. Egy csomó ilyen csávó van közöttünk. Lemennek papucsba érted, de nem érsz nekik annyit, hogy balhézzanak is. Ez ilyen. Jobban kéne szűrnöd a partnereidet. Vagy maradj a cégvezetőknél. Azok neked valóak :DDD.
2022. jún. 14. 13:03
 19/99 anonim ***** válasza:
95%

Akkor nem IQ, hanem EQ nullák. De hiába a tőzsde, ha úgy acsarkodik az egyik mint egy hímoroszlán, hogy rendőrt kell rá hívni, a másik meg lábad elé a világ minden kincsét - nyilván nem fog verekedni érted, meghátrál. Értelmes ember talán, nem egy ösztönlény mint az agresszív faszid.

Azt vártad anyukám, hogy majd összeverekszenek a kegyeidért? Neked ez tényleg tetszik, ott ülsz mint királylány a toronyban, hogy ki nyeri el a kezed?

2022. jún. 14. 13:06
 20/99 A kérdező kommentje:

Nem csak cégvezetok vannak.

Jelentem nem iq nullák a férfiak.nem kell ehhez cégvezetés se.

Amikor elfutnak szánalmasan néznek ki. Es összetörik bennem egy kép róluk.

"Nos ezek az "effektek" azt mutatják, hogy csak azokat az idiótákat vonzod "

Ne haragudj de nalam ott kezdodik az idiota aki szexkapcsolatot akar, vagy, 2 szalmaszálat sem tesz egy nőért, egy kávéra meghivást is sajnál, es online írogat udvarol meg soroljam? Akikkel en foglalkozom már alapbol hoznak egy minimum szintet legalabb, amit a tobbség mégcsak el sem ér. 1. Egyedülállo nem szeretőt keres 2.nem szexre használ 3.udvarol es személyesen teszi azt stb

2022. jún. 14. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!