Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nagy hősszerelmesek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagy hősszerelmesek miért szaladnak el ha már tétje is lenne? Akkor nem is hősszerelmesek?

Figyelt kérdés

Pelda

Foggal körömmel udvarol szerelmet vall en vagyok a nagy ő az álmai nője stb(ismer)

Munkahelyre rózsák, máskor ajándékok tömkelege, milliot beszél, kezd összetorni.

Erre jön egy erősebb hím (aki bunyós balhés típus),akinek ez nem tetszik, de hozzá se szól, csak azt látni, hogy nekem csapja a szelet.

Erre a hősszerelmes ugy elszalad mintha rendőrök kergetnék, lába sem éri a földet.

Aztán az erősebb hím hozza le a csillagokat, könnyes szemekkel vall szerelmet, már megint én vagyok az álmai nője neki is, amiert enyhén erőszakoskodik is, rendőrrel fenyegetem, erre ő is ugy elszalad, fülét f.rkát behúzva, hogy lába sem éri a földet.

Komolyan képeket törnek bennem össze ezzel a nyomi menekülessel a naaagy hősszerelmesek.

#napjaink hősei
2022. jún. 14. 12:36
 21/99 A kérdező kommentje:

19 apukám tinikoromban igen verekedtek ertem

Nem azt várom felnőve. De nem is azt hogy aki lehozza a csillagokat az fulét f.rkát behuzva szaladgáljon!

2022. jún. 14. 13:10
 22/99 anonim ***** válasza:
89%

19.

Lehet ezen a szinten áll. Jönnek a hímek a szarvasbőgés idején, ő meg a nőstényállat akit megkap a győztes. Íj, ez de primkó.

2022. jún. 14. 13:11
 23/99 A kérdező kommentje:
Ja dehát kiket kérdezek. Hasonlo kaliber gondolom mindenki🤣
2022. jún. 14. 13:12
 24/99 A kérdező kommentje:

Az hogy mitol futamodtak meg, reszletkérdés! Csak a jobb megerthetőség miatt irtam.

A lényeg hogy beleadnak apait anyait egy kisebb konfliktus esetén meg felveszik a nyulcipőt. Olyan szánalmas hogy nekem fáj. Nekem okoz csalódást.

2022. jún. 14. 13:13
 25/99 anonim ***** válasza:
95%

Már megismerem az írásodat! Tegnapi kérdésed az volt, hogy felfogta e a jelenlegi pasid hogy szakítottatok, mert rád akarta törni az ajtót.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

Erre ma meg felteszed ezt a kérdést. Örülj neki ha "elszalad" az a kattant barom. A jövőbe nézz, és ne az idióta exeiden gondolkozz! Szabadulj meg tőlük ha jót akarsz magadnak. Bár tegnap magad vallottad be, hogy neked kell a napi cirkusz, attól érzed jól magad, mert egy normális, átlagos férfi téged untat.

2022. jún. 14. 13:14
 26/99 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló kaliber? Nem. Az ide kommentelők normálisak voltak. Lehet nem cégvezetők, de legalább van egy normális értékrendjük. Az pedig, hogy te hímnek nevezel minket azt mutatja, hogy az állatokkal tartassz egyenértékűnek. Ami nem fasza. Nagyon nem.
2022. jún. 14. 13:14
 27/99 A kérdező kommentje:

De hasonlo kaliberek szerintem.

Általánosan fogalmaztam a hím szóval. Nem akartam személyeskedni. Szerintem ezt a mondatot valszeg nem is értik.

Pedig írtam példamondatot is.

Nem én irtam ki masik kerdést.

A lényegtol pedig eltérunk.

A férfiakban valszeg van maximum képesség mikre képesek álmaik asszonyáért.

A meséket át lehetne írni. Megölte a sárkányt de kereket oldott az após elől🤣

2022. jún. 14. 13:19
 28/99 anonim ***** válasza:
100%

Kereket oldott az após elől? Hmm. Jobb lett volna, ha úgy állbaveri az apóst, hogy 1 hónapig kómában fekszik :D?

Remélem átment a hasonlatba bújtatott kérdés és nem kell megmagyaráznom.

2022. jún. 14. 13:28
 29/99 anonim ***** válasza:
95%

Mégsem te voltál álmaik asszonya. Nem a szavak szamítanak, hanem a tettek.

Nem értél annyit, hogy harcoljon érted.

Ennyi.

Fogadd el.

2022. jún. 14. 13:34
 30/99 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de ha tőzsde ügynökként vagy cégvezetőket odáig terjed az intelligenciája, hogy a mellet veri egy másik férfi látványát a körülötted, mint valami gorilla, arra nem épp az intelligens jelzőt használnám. Ha ennyire jofejek voltak, akkor miért is hagytad el őket? 🤔

12-es voltam

2022. jún. 14. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!