Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nagy hősszerelmesek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagy hősszerelmesek miért szaladnak el ha már tétje is lenne? Akkor nem is hősszerelmesek?

Figyelt kérdés

Pelda

Foggal körömmel udvarol szerelmet vall en vagyok a nagy ő az álmai nője stb(ismer)

Munkahelyre rózsák, máskor ajándékok tömkelege, milliot beszél, kezd összetorni.

Erre jön egy erősebb hím (aki bunyós balhés típus),akinek ez nem tetszik, de hozzá se szól, csak azt látni, hogy nekem csapja a szelet.

Erre a hősszerelmes ugy elszalad mintha rendőrök kergetnék, lába sem éri a földet.

Aztán az erősebb hím hozza le a csillagokat, könnyes szemekkel vall szerelmet, már megint én vagyok az álmai nője neki is, amiert enyhén erőszakoskodik is, rendőrrel fenyegetem, erre ő is ugy elszalad, fülét f.rkát behúzva, hogy lába sem éri a földet.

Komolyan képeket törnek bennem össze ezzel a nyomi menekülessel a naaagy hősszerelmesek.

#napjaink hősei
2022. jún. 14. 12:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/99 A kérdező kommentje:

Aki minősítget sajnos vagy.nem sajnos nem veszem a válaszait figyelembe

90

Arrol van szo hogy en szakitok mikozben ők pont az ellenkezőjét szeretnék.

Az elfutás a korulmények miatt van.

A 2.ugyanis azon kivul hogy konnyes szemekkel szerelmet vall es lehozza a csillagokat mar erőszakos is kezdett lenni, mire en rendőrrel fenyegetőztem. Így elszelelt.

Amugy mivel a savazás megy es ez engem irrital én reszemről offoltam

2022. jún. 14. 16:13
 92/99 anonim ***** válasza:
100%
Holnap ugyanitt az új topikoddal az épp aktuális hősszerelmesedről!
2022. jún. 14. 16:24
 93/99 anonim ***** válasza:
100%

"Erre jön egy erősebb hím (aki bunyós balhés típus),akinek ez nem tetszik, de hozzá se szól, csak azt látni, hogy nekem csapja a szelet.

Erre a hősszerelmes ugy elszalad mintha rendőrök kergetnék, lába sem éri a földet"

Ez volt az eredeti kérdés.

Tehát megfutamodott az első akadálynál.

Tényleg el akart venni. Jah nem.

2022. jún. 14. 16:28
 94/99 anonim ***** válasza:
100%

De nem érted, hogy nem érdem, ha el akar venni egy idióta ?🤣

Komolyan, te is valami agyhalott vagy, nem csodálom, hogy ilyen közegben mozogsz.

Tehát téged nem érdekel, hogy erőszakos, de el akar venni, úgyhogy minden oké ?🤣 és mit számít, ha el akar venni, ha nem működik egyikkel sem a kapcsolatod ? Most arra akarod itt verni magad, hogy mekkora király vagy, hogy két retardált küzd érted ? 🤣 én nem hiszem el, hogy léteznek ilyen agyi kapacitással emberek, de komolyan 🤣🤣🤣

2022. jún. 14. 17:05
 95/99 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kamuznak mert bármilyen csajt megkapnának, akkor meg is fognak. Nem fognak egy drámakirálynő után sírni egy életen át. Akármilyen csodálatos nő vagy, akad mindig aki nálad jobb :)

Az meg vicc, hogy mind2 megkérné a kezed (legalábbis szerinted) - mi ez ha nem kamu? Mire adnák a gyűrűt? A 2 szép szemedre? Vagy henteregsz is velük? Akkor meg max az ágyban vagy jó. Komoly, nem kamus, igazi férfiak megfontoltan hoznak ilyen döntést, miután X ideje együtt vannak valakivel, nem azért mondanak ilyet, hogy őket válaszd :)

2022. jún. 14. 18:00
 96/99 anonim ***** válasza:
100%
Ez a sztori olyan mintha a Natgeón 3 gorilla párzási kínlódását nézném.
2022. jún. 14. 18:28
 97/99 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ezeknek a hősszerelmeseknek annyira vagy pótolhatatlan álomnő, hogy a szakítás után keresnek új "áldozatot", akiért meg fog őrülni, ezerrel pörög, majd jön a szokásos féltékenységi rohamok, üvöltözés, csapkodás stb. Eszükbe se fogsz jutni mert az aktuálissal foglalkoznak. Mert ez a típus ilyen. Akkor adj majd ezért hálát az égnek, hogy kikerültél a képből. Ez a válaszom a kiírt kérdésedre.

További javaslatom az lenne, hogy menj el pszichológushoz, hogy ne vonzz be több ilyen alakot. Csakhogy valamelyik nap a másik kérdésednél írtad, hogy neked ez kell, a toxic pasik, hogy megbolonduljanak érted, nem pedig egy "halvérű" férfi.

Ezek után kifejezetten szánalmas, ahogy a többi (férjes és nem férjes) válaszolónak beszólogatsz.

2022. jún. 14. 20:16
 98/99 anonim ***** válasza:
100%
Jajj te agyatlan, te!!! Miért nyekengsz itt hónapok óta??? Miért nem az aktuális hősszerelmeddel vagy??
2022. jún. 14. 22:27
 99/99 anonim ***** válasza:
100%
Most ti tényleg nem unjatok meg ezt a 2 naponta szakítós libát? Már rájött, hogy mindenki unja azt a sztorit és kreált egy újat. Abban fürdik, hogy hány válasz érkezik a baromságaira. Soha életemben nem láttam még ennyire nárcisztikus embert! A valóság meg az, hogy egy nyomorult áldozattípus, aki vonzza bántalmazókat. És mily furcsa, azok pont úgy viselkednek, mint a bántalmazók. EZÉRT játsszák pár percig a "hősszerelmest". Elvenni meg esze ágában sincs egyiknek se, csak főhősünk ezt a 2 agysejtjével nem tudja felfogni. Nincs itt semmi látnivaló.
2022. jún. 15. 00:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!