Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen egy hősszerelmes pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy hősszerelmes pasi?

Figyelt kérdés
Hogy tudom eldönteni,hogy valóban őszinte szerelmet érez irántam,és nem csak szórakozik velem. Ha még nem alakult ki semmi,csak udvarolgat nekem, honnan tudom,h komolyan gondolja? Mik ennek a jelei?
2012. jan. 31. 22:35
 1/7 anonim ***** válasza:
onnan h nem mondja folyton h mikor dugunk már.
2012. jan. 31. 22:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
hát mondjuk törődik veled. ha azt mondja, h elvisz vacsizni, akkor betartja, és nem felejti el. vagy meglep virággal. bókol. stb.
2012. jan. 31. 22:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát virágot még ugyan nem adott...bár nem az a romantikus típus, de azt látom rajta,h egy csomó dologban segít nekem szinte kérés nélkül,és olyan aranyos, kicsit szétszórt és flúgos figura, sokszor elfelejt sok mindent,de én így szeretem, szerintem szívből csinálja.
2012. jan. 31. 22:44
 4/7 anonim ***** válasza:
51%

szerelmes pasi? Az az aki beletörődik, hogy egy nője van és nem akar másokkal dugni.

De a hűtőbe kaja meg sör legyen!

2012. jan. 31. 22:53
 5/7 AVATAR282827 ***** válasza:
52%

nagyon egyszerűen kiderítheted...kicsit csinálj úgy mintha szeretnél vele huncutkodni...ha hősszerelmes, akkor megkérdezi hogy komolyan szeretnéd-e meg ilyenek, ha normál hétköznapi ember, mint itt legtöbben akkor belemegy és jó lesz...ha csak dugni akar, a szemében látni fogod azt a na végre pillantást...szerintem

25/F

2012. jan. 31. 23:05
 6/7 Gergo_30F ***** válasza:

#5 namost ha nem kislányról van szó, akinél óvatoskodni kéne, kívánom is, hisz többek között ezért vagyok vele, én biza el nem kezdeném faggatni, hogy "biztos? készen állsz, készen állunk rá? tart már ott a kapcsolatunk...?". ha ez nem az első 1-2 találkozáskor gerjedünk eddig, mégcsak nem is gondolom könnyű menetnek.

szerintem az időzítésnél fontosabb, hogy hogyan viselkedik veled, mennyire figyel rád, stb.

amúgy garancia semmire nincs...

2012. jan. 31. 23:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Kicsit szétszórt és flúgos? Tán miattad van.Ne érts félre,pozitív értelemben gondolom.Nagyon igyekszik imponálni neked.
2012. febr. 1. 02:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!