Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy hősszerelmes pasi?
szerelmes pasi? Az az aki beletörődik, hogy egy nője van és nem akar másokkal dugni.
De a hűtőbe kaja meg sör legyen!
nagyon egyszerűen kiderítheted...kicsit csinálj úgy mintha szeretnél vele huncutkodni...ha hősszerelmes, akkor megkérdezi hogy komolyan szeretnéd-e meg ilyenek, ha normál hétköznapi ember, mint itt legtöbben akkor belemegy és jó lesz...ha csak dugni akar, a szemében látni fogod azt a na végre pillantást...szerintem
25/F
#5 namost ha nem kislányról van szó, akinél óvatoskodni kéne, kívánom is, hisz többek között ezért vagyok vele, én biza el nem kezdeném faggatni, hogy "biztos? készen állsz, készen állunk rá? tart már ott a kapcsolatunk...?". ha ez nem az első 1-2 találkozáskor gerjedünk eddig, mégcsak nem is gondolom könnyű menetnek.
szerintem az időzítésnél fontosabb, hogy hogyan viselkedik veled, mennyire figyel rád, stb.
amúgy garancia semmire nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!