Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi mennyi idő után teszi túl magát a szakításon? Ha szerette a lányt és őt hagyták el? A másik h képesek azt mutatni h minden rendben miközbe lehet h nagyon is szenvednek?
pl én most hol tartok? 7 hónap
és nincs annál rosszabb, amikor vele álmodok, hogy még együtt vagyunk, aztán felkelek, mint aki csak egy másik életbe csöppent bele, mintha ez a hét hónap el se múlt volna... az emlékek teszik. ismerem, mint a tenyeremet. az a sok szép közös perc olyan felejthetetlen, hogy legszívesebben kitörölném a fejemből, de természetesen nem megy... ezt persze sok szerrel is próbáltam, nem részletezném, de nem sikerült... hidd el, minket is megvisel, mert ilyen fiatalom szinte a bizalom és az érzelmek kitépése és kihasználása... persze azóta hült már a fejem és a szívem, de ha bármikor azt mondaná, próbáljuk meg újra, egy szót nem szólnék, mert talán el sem hinném hogy ez valóság
17 f
van ez a mondás, hogy amit szeretsz, engedd el, és ha visszajön, csak akkor a tied...
elengedtem, ő döntött így, nincs mit tenni...
nem neheztelek rá, mert volt rá oka, a szomorú, hogy ez nem én voltam, hanem egyéb külső dolgok
és ne haragudj, nem üzenetben írok vissza, de igen végülis jóban vagyunk, de nem beszélünk sokat
ő mintha elfelejtett volna, mintha nem is léteznék, de azért én néha írok neki, vagy dumálunk, ha összefutunk
tudom, hogy milyen szánalmas vagyok, úgyhogy örülnék, hogy ő tovább lépett
ja, az elválás...
az nem sikerült túl szépre
pont a hónapfordulónkon, a házuk előtt dekkoltam késő estig, hogy láthassam, de nem ért még haza, ezért olyan 11 körül én is haza mentem
másnap reggel facebook-on írt... nem volt szép tőle, nem merte a szemembe mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!