Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek őrültség kilépni egy kapcsolatból, ahol kisgyerek is van egy másik pasi miatt?
A gyerek apjával már régóta együtt vagyunk, megvan az anyagi biztonság, a közös célok. Szereti a gyereket, foglalkozik vele, jól szituált pasi. De szex az utóbbi időben nagyon ritkán van a kapcsolatunkban és igazából nem nyújt örömöt. Megismerkedtem egy másik férfival, akivel Isteni a szex,teljesen egy hullámhosszon vagyunk. Kicsit pocakos, nem a jóképű kategória és ő is kapcsolatban él. Felmerült bennünk a közös jövő gondolata. Néha azt érzem megőrültem, hogy ilyenen jár az agyam, máskor meg azt, hogy bánni fogom ha nem élek a lehetőséggel.
Szerintetek?
ezt csakis neked kell tudni. fontosabb neked az anyagi jólét és háttér, vagy inkább a boldogságot választod?
attól is függ mennyi ideje ismered azt a másik pasit, megbízható-e? biztos vagy abban, hogy van közös jövöd vele? ha bízol benne, milyen lesz a közös életetek? a gyerekedet mennyire viselné meg ha szétszakadna a mostani családképe? kit szeretsz?
ezeket szerintem válaszold meg magadban, és hidd el, jönni fog a válasz :)
Szerintem lépj ki a jelenlegi "párkapcsolatodból", hisz őt már nem akarod, van helyette másik, stb.
Akár együtt maradsz a szeretőddel, akár nem, hagyd ott a másik férfit. Jobb, mintha még évekig megcsalod, időnként váltogatva a szeretőket.
Ez már nem párkapcsolat, mert ahogy a nevében is benne van, két ember kell hozzá, se több, se kevesebb.
Az anyagi biztonság, stb. addig van meg, amíg rá nem jön (vagy meg nem tudja valakitől), hogy félrejársz.
Ha a mostani szexpartnerednek kellenél, akkor már rég otthagyja a családját, és ostromol, hogy költözz hozzá a gyerekkel, semmi nem érdekli, csak legyél az övé.
Ehelyett "felmerült a gondolata". Aztán el is süllyedt.
Csak illik hitegetni házasemberként a szeretőt valami hasonlóval, ezzel biztosítva a folyamatos meleg pi.na ellátást.
A feleségét szereti, neki is ő jelenti a stabilitást és a biztonságot, te meg egy kefélőgépet, akit jólesően televerhet, ha fáradt az asszony.
Bocs, ha nyers vagyok, de gondolkodj már!!!
Annyit tudnék hozzátenni, hogy megérdemlitek egymást, csak az a kérdés, melyikőtök fog megint félrelépni, hogy újra felrúgjon mindent, mert jött egy új kan/szuka, és nem képes az agyával gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!