Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nagy hősszerelmesek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagy hősszerelmesek miért szaladnak el ha már tétje is lenne? Akkor nem is hősszerelmesek?

Figyelt kérdés

Pelda

Foggal körömmel udvarol szerelmet vall en vagyok a nagy ő az álmai nője stb(ismer)

Munkahelyre rózsák, máskor ajándékok tömkelege, milliot beszél, kezd összetorni.

Erre jön egy erősebb hím (aki bunyós balhés típus),akinek ez nem tetszik, de hozzá se szól, csak azt látni, hogy nekem csapja a szelet.

Erre a hősszerelmes ugy elszalad mintha rendőrök kergetnék, lába sem éri a földet.

Aztán az erősebb hím hozza le a csillagokat, könnyes szemekkel vall szerelmet, már megint én vagyok az álmai nője neki is, amiert enyhén erőszakoskodik is, rendőrrel fenyegetem, erre ő is ugy elszalad, fülét f.rkát behúzva, hogy lába sem éri a földet.

Komolyan képeket törnek bennem össze ezzel a nyomi menekülessel a naaagy hősszerelmesek.

#napjaink hősei
2022. jún. 14. 12:36
 71/99 A kérdező kommentje:

69 na nálam is létezik hogy szeretnek és szeretem a saját páromat.

Es az is létezik hogy szakítok. Es az is hogy ők azt nem szeretnék.

2022. jún. 14. 14:59
 72/99 anonim ***** válasza:
95%
69: bizony-bizony. Az én exem 9 hónapig könyörgött utánam. Képzeld. Álmai nője voltam.
2022. jún. 14. 15:04
 73/99 A kérdező kommentje:
Lehet 69 az aki senkinek nem álmai nője.
2022. jún. 14. 15:08
 74/99 anonim ***** válasza:
95%
69 a férjének álmai felesége.
2022. jún. 14. 15:12
 75/99 A kérdező kommentje:
Szegény férje.
2022. jún. 14. 15:23
 76/99 anonim ***** válasza:
95%

Szegény... én pl nem küldtem a férjemre agresszív hódolókat, hogy küzdjön meg értem a bunkóval. Nem ültettem kispadra sem, miután a csillagokat lehozattam vele, mert nekem ugye jár meg hát a színvonal.

Csak úgy megismerkedtünk, megszerettük egymást és összeházasodtunk. Azóta is nagyon szenved velem szegény.

2022. jún. 14. 15:25
 77/99 anonim ***** válasza:
95%
Van ilyen is. Meg van, aki a drámának él és itt teregeti ki a szennyest. Mondjuk van is mit, van fejlemény napról napra bőven.
2022. jún. 14. 15:26
 78/99 anonim ***** válasza:
100%

Szegény férje?

Mégis öt vették el, tőled pedig menekültek. Kezdem érteni miért.

Magyarázhatod, hogy csak füttyentened kell es már ugranak is, de mégis te vagy egyedül, kedves kérdező. A végeredmény a lényeg.

2022. jún. 14. 15:38
 79/99 A kérdező kommentje:

El akarnak venni:)

Szeretnek :)

Én is őket, de nem megy velük:(

2022. jún. 14. 15:39
 80/99 A kérdező kommentje:
Nem a vegeredmeny a lenyeg. En azert nem fogok senkihez hozzamenni hogy arra verjem magam.már bocs.
2022. jún. 14. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!