Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért romlik az együtt létek minősége a kapcsolataimban pár hónap után?
Volt, akivel szimplán nem működött a kémia köztünk, így nagyjából pár hét alatt elillant a rózsaszín köd és a szex is gyenge volt.
Aztán volt, akivel izzott a levegő, a szex is fantasztikus volt, majd nagyjából fél év után szinte rutin lett, legalábbis élmény szempontjából, tehát nem volt annyira intenzív, és újra azt éreztem, mint mikor a korábbi kapcsolataimban elillant a rózsaszín köd.
Ezzel nem értek egyet! Senki nem úgy jön ki az anyukájából h mindent tud, mindent megtapasztal, s dönti el miben érzi jól magát. Az élet során történnek dolgok amik folyamatosan változtatnak rajtunk. Akit említettem, ő is változik folyamatosan, mert akarja. Csak nem tudja magáról h a hibáival együtt tökéletes, nem kell védenie magát, sem buta gondolatokkal őrölni magát kívülre meg egoizmusozni...
A kérdező is okot keres, mert változtatni akar! Tudja h itt valami gond van.S nem fél segítséget kérni, nem okoskodik, fejlődni készül. Ez nagy dolog!
Nem lehet senkit leigázni h "ezekből soha nem lesz normális"!Ezzel az erővel senki sem normális!
Idő, önismeret, türelem, folyamatos tanulás, ezaz élet🙂
27-es voltam
Jézuska! Kérdező! Veled komoly probléma van! Nem vagy kapcsolat függő? Mindegy kivel, csak legyen veled. Vagy esetleg rózsaszín felhő függő?
Lehet minden függő vagy? Kezeltesd! De a EQ-d is fejleszd! Máris nem lesz probléma
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!