Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért romlik az együtt létek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért romlik az együtt létek minősége a kapcsolataimban pár hónap után?

Figyelt kérdés

Volt, akivel szimplán nem működött a kémia köztünk, így nagyjából pár hét alatt elillant a rózsaszín köd és a szex is gyenge volt.

Aztán volt, akivel izzott a levegő, a szex is fantasztikus volt, majd nagyjából fél év után szinte rutin lett, legalábbis élmény szempontjából, tehát nem volt annyira intenzív, és újra azt éreztem, mint mikor a korábbi kapcsolataimban elillant a rózsaszín köd.

2022. jún. 13. 15:31
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Én 5 éve vagyok kapcsolatban, hol intenzív, hol lapos.Sokszor a külső tényezőktől függ. Ez váltakozik. Nagyon szeretjük egymást. De van h annyi a teendő, fáradtak is vagyunk h csak egy "gyors menetre" van időnk, többre nincs kedvünk a sexben. Van amikor órákon át egymásnak okozunk örömet. Van amikor a közös program csak TV nézés, van amikor kirándulás stb... Persze akkor csak kettőnkről szól.

Sorolhatnám... Ösdzecsiszolódtunk, meg tanultuk egymást kezelni, kitartóan nem ellaposodni, mert szeretjük egymást.

2022. jún. 13. 17:01
 12/34 anonim ***** válasza:
79%
Egy tartós kapcsolathoz meg kell érni 🙂
2022. jún. 13. 17:02
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretted őket, csak a rózsaszín ködöt szereted. Még érned kell.
2022. jún. 13. 17:04
 14/34 anonim ***** válasza:
21%
Ha izgalmat keresel neked még nem való kapcsolat, még érned kell. Kapcsolatban váltakozik folyamatosan az izgalom és punnyadás 😃Ez ilyen bizonyos kor felett. Ha pedig csak izgalomra vágysz, ugrálj partnerről, partnerre.
2022. jún. 13. 17:37
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a volt parnereid h nekik csak veled romlottak e a minőségi együttlétek. Ha a válasz igen, akkor a probléma benned van
2022. jún. 13. 17:45
 16/34 A kérdező kommentje:

Volt partnereim első kapcsolata voltam. 😁

Tudom, hogy váltakozik a punnyadás meg az izgalom. Ezzel semmi bajom. Inkább azzal van bajom, hogy tapasztalataim szerint, ha egyszer ellaposodik, onnan már csak lejtmenet van. :/

2022. jún. 13. 18:19
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Óh jájjjjj 🤦‍♀️😃😂Akkor ideje olyannal is kezdeni, akinek nem te vagy az első, s kiderül mi a gond 😃
2022. jún. 13. 18:54
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Persze, s te utánad nem voltak senkivel akihez viszonyítsanak 😂
2022. jún. 13. 19:01
 19/34 anonim ***** válasza:
22%
Függő vagy?
2022. jún. 13. 19:01
 20/34 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hol olvastál olyat, hogy nem volt utánam senkijük. Fogalmam sincs, kinek mikor van épp valakije, vagy sem, ugyanis ha én valamit lezártam, azzal nem foglalkozom. 😊

Nem vagyok függő, vízszintben jobban szeretek lenni. 😁

2022. jún. 13. 22:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!