Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért romlik az együtt létek minősége a kapcsolataimban pár hónap után?
Volt, akivel szimplán nem működött a kémia köztünk, így nagyjából pár hét alatt elillant a rózsaszín köd és a szex is gyenge volt.
Aztán volt, akivel izzott a levegő, a szex is fantasztikus volt, majd nagyjából fél év után szinte rutin lett, legalábbis élmény szempontjából, tehát nem volt annyira intenzív, és újra azt éreztem, mint mikor a korábbi kapcsolataimban elillant a rózsaszín köd.
Én 5 éve vagyok kapcsolatban, hol intenzív, hol lapos.Sokszor a külső tényezőktől függ. Ez váltakozik. Nagyon szeretjük egymást. De van h annyi a teendő, fáradtak is vagyunk h csak egy "gyors menetre" van időnk, többre nincs kedvünk a sexben. Van amikor órákon át egymásnak okozunk örömet. Van amikor a közös program csak TV nézés, van amikor kirándulás stb... Persze akkor csak kettőnkről szól.
Sorolhatnám... Ösdzecsiszolódtunk, meg tanultuk egymást kezelni, kitartóan nem ellaposodni, mert szeretjük egymást.
Volt partnereim első kapcsolata voltam. 😁
Tudom, hogy váltakozik a punnyadás meg az izgalom. Ezzel semmi bajom. Inkább azzal van bajom, hogy tapasztalataim szerint, ha egyszer ellaposodik, onnan már csak lejtmenet van. :/
Nem tudom, hol olvastál olyat, hogy nem volt utánam senkijük. Fogalmam sincs, kinek mikor van épp valakije, vagy sem, ugyanis ha én valamit lezártam, azzal nem foglalkozom. 😊
Nem vagyok függő, vízszintben jobban szeretek lenni. 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!