Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért romlik az együtt létek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért romlik az együtt létek minősége a kapcsolataimban pár hónap után?

Figyelt kérdés

Volt, akivel szimplán nem működött a kémia köztünk, így nagyjából pár hét alatt elillant a rózsaszín köd és a szex is gyenge volt.

Aztán volt, akivel izzott a levegő, a szex is fantasztikus volt, majd nagyjából fél év után szinte rutin lett, legalábbis élmény szempontjából, tehát nem volt annyira intenzív, és újra azt éreztem, mint mikor a korábbi kapcsolataimban elillant a rózsaszín köd.

2022. jún. 13. 15:31
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Voltál valaha igazán szerelmes, ami nem rózsaszín felhős?
2022. jún. 13. 23:49
 22/34 A kérdező kommentje:
Ha leírod, milyen az, akkor el tudom dönteni. Sokszor nehéz számomra különbséget tenni a kettő között. Mert van olyan, hogy van rózsaszín köd (értem ezt a pillangókra a gyomromban, az étvágytalanságra, a kialvatlanságra, stb.), viszont ennek ellenére látom a "gyengeségeit" és ezekkel együtt elfogadom és szeretem. Régebben volt jellemző, hogy elvakított a rózsaszín köd és amikor ez elillant, akkor szembesültem azzal, hogy mégsem olyan tökéletes és ez ment a kapcsolat rovására. De az évek során fejlődtem ebben is.
2022. jún. 14. 00:00
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Számomra a "rózsaszín felhő" mást jelent. Amikor csak az érzetbe vagy szerelmes. Hogy jól érzed magad, vannak izgalmak, valakihez tartozol, álltala jó impulzusok érnek. Ez ugye vak.

Az igaz szerelem h magát a személyt megismered és hibáival együtt őt szereted meg.

Az mit jelent h fejlődtél "ebben is"? Fejlődsz másban is?

2022. jún. 14. 00:09
 24/34 anonim ***** válasza:
0%
Van h a rózsaszín felhő évekik van rajtunk...
2022. jún. 14. 00:11
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Rögtön összejössz ismeretlenekkel, vagy van udvarlási idő is?
2022. jún. 14. 00:30
 26/34 A kérdező kommentje:
Például ezen is változtattam, hogy van udvarlási idő. Régebben nem volt. Ha szimpatikusak voltunk, onnantól egy párnak tekintettük magunkat. Az is igaz, hogy nem volt egy évnél rövidebb kapcsolatom, de utólag belegondolva legtöbb esetben jobb lett volna barátnak maradni.
2022. jún. 14. 11:38
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy hasonló pasim. Azt mondta h előttem első randin sex volt, másnap összeköltözés, egyik kapcsiból ment a másikba, egyedül velem volt randik és "járás" . Plusz azt mondta h véleményekre hallgat, minél több egyezik azt hasznosítja. Nekem ez furcsa volt, persze nem vagyunk egyformák. De így nemcsodálom h zsákbamacskát kap. Elmondta a gyerekkorát, és álarcos felnőtt korának egy részét ahol nem lehetett őszinte. Hát szegénykém nem kapott feltétel nélküli szeretet, mindig csak meg kellett felelnie azaz hazugságban élt, így nem csodálom h szegénykém azt se tudja mi az. De tanulható. Szegénykém tök furán reagált az érintés, ölelgetés, puszi szeretetnyelvre, de azért tetszett neki. Na ez tartja fenn a folyamatos intimitást. Ezáltal ő is a rózsaszín felhők szerint élt, több éves kapcsikban, hazugsággal eltartással szerezte meg a párjait. Na de ami így kezdődik előbb utóbb egyhangú lesz, mert nem önmaga. Engem meg nem értett, én őszinteséget becsülöm még ha nem esik jól, de beláttam az "álarca" mögé. Simán szerethető, ő is tudna őszintén, csak védi magát, azt hiszi a legjobbnak kell lennie, hol ott csak elég lenne önmagát adni. Sajnos tudat módosítózott, így kavargott benne minden. Ezáltal ha valamilyen teljesítését kudarcnak fogta fel, ami szerintem nem az, engem bánzott szavakkal. Volt h össze vissza bedzélt. Ezáltal nekem nem volt már akkora intezitással kedvem sexxelni vele, sem az újjításokra, sem vele lenni, hisz összekavart, már nemtudtam mit higyjek el neki, én mikor engedhetem el magam... Lapos lett az egész, feszült s vége... Nekem ez a pasi úgytűnt, mintha mindent tanulnia kellene, önismeret stb... Szerettem volna segíteni neki, de én nem bírom elviselni a hazugságot, ő pedig sok dologban először hazudott(amit nonverbális kommunikációból egyből levágtam) majd kinyögte az igazságot... Így ha nemtzdja elengedni magát mindkét fél, felvállalni magát elég gyorsan el lehet laposítani a kapcsit is és a sexet is.... De neked drukkolok h megtaláld a problémád okát. Ez csak megtörtént példa...
2022. jún. 14. 12:45
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Több kapcsolatom is volt, az első 3,5 éve tart, a mostani több, mint egy éve, de nem érzem, hogy lapos lenne a szex vagy kevésbé kívánnank egymást. Veletek van gond.
2022. jún. 14. 13:09
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Tartott*

A tini szerelem, rózsaszín ködös dolog valóban nem az igaz, mely, őszinte szerelem.

Ebből soha nem lesz csak szeretet, mert annyira mely és elemi, mint maga a szeretet, de attól mégis más.

2022. jún. 14. 13:11
 30/34 anonim ***** válasza:
74%
27-es! Abban van igazság.Ha valaki akkor kapott gyerekkorában szeretetet, ha jól teljesített, ha rosszul akkor nem átbeszélték vele, hanem verték, szóban bántalmazták, felnőtt korában tudatalatt is csak tökéletest akar, tökéletes akar lenni. Illetve meglátják az ellenkező példát és nemtudnak mit kezdeni vele, majd elkajlódnak. Egy kitalált tökéletes világban élnek, olyanokkal hosszú a kapcsolatuk akik náluk gyengébbek és hiszékenyek... Ezekből soha nem lesz normális...
2022. jún. 14. 15:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!