Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért romlik az együtt létek minősége a kapcsolataimban pár hónap után?
Volt, akivel szimplán nem működött a kémia köztünk, így nagyjából pár hét alatt elillant a rózsaszín köd és a szex is gyenge volt.
Aztán volt, akivel izzott a levegő, a szex is fantasztikus volt, majd nagyjából fél év után szinte rutin lett, legalábbis élmény szempontjából, tehát nem volt annyira intenzív, és újra azt éreztem, mint mikor a korábbi kapcsolataimban elillant a rózsaszín köd.
Ez fejben dől el. Másoknál miért tart 5-10-20 évig a szerelem? Nyilván a kezdeti lángot nem lehet évekig fenntartani, idővel egy kapcsolat átalakul szeretetté.
Nem lehet, hogy rossz partnereket fogsz ki? Vagy mindent félreteszel a rózsaszín köd alatt? Akkor szoktak nagyot csalódni az emberek, amikor semmit nem látnak a rózsaszín masszában...
Lehet veled van a gond? Feltűnően csak a sexet emlegeted. Lehet h tudat alatt csak arról szól neked...?
Te milyen vagy ezekben a kapcsolatokban?
Lehet miattad válik ilyenné?
Ugyanis a rutinon is lehet változtatni. Megpróbáltad, szépen tálalva?
Én ezt értem, csak ennek a pontos okára lennék kíváncsi. Azért izgalmas, mindketten próbálunk újítani. De maga az élmény akkor is picit laposodik. Semmilyen lelki probléma nem áll fent.
Mikor azt hiszem, hogy végre meg van az igazi, vele működik, jön megint ez az ellaposodás.
Igen, most pont a szexre irányul a kérdésem. De igenis fontos része egy kapcsolatnak a testiség. És sajnos elég sok ideig szenvedtem ebben hiányt. Úgyhogy picit nagyobb hangsúlyt fektetek erre a kapcsolataimban.
Valszeg ti magatok vagytok laposak savanyúk
Pl szenvedelyes emberek kapcsolata 10évmulva is szenvedelyes
Egy kapcsolat olyan, amilyenek benne a felek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!