Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza? Az önellàtò nyaralàs az nem nyaralàs.
Nos: nekem van igazam, hiszen ugyanazt csinàlom majd amit itthon semmi értelme ez nem pihenés.
Pàromnak,hogy ez is jò meg buli lesz.
8an mennénk. Pàrom, én, tesòjàék 3 gyerekkel és pàrom anyukàja
Figyelj annyi incel van az oldalon (köztük jól keresők is) hogy én inkabb meggondolnám ezt a társaságot és dobbantanék.
Vannak még szabad pasik akikkel el lehet menni nyaralni tengerhez is szállodában (mindegy hany *) ahol te is tudsz pihenni és nyaralni és nem bejárónő leszel akit visz magával a család.
"Anyukàja idös, beteges nem elvàrhatò ez töle."
Igen, ez teljesen érthető.
"Tesòja a gyerekek miatt nem fog tudni, a kicsi folyton rajta lòg."
Hát basszus... Mi hárman voltunk gyerekek, anyu mégis mindig tudott mellettünk főzni. Szóval ez most vagy csak üres kifogás, vagy ő eléggé életképtelen, vagy brutálisan rosszul nevelte a gyerekeit. Vagy ezek kombinációja. De az, hogy a háromból egy gyereket nevel ő, a másik kettőt beadta valahová, gyanítom, hogy addig se kelljen foglalkoznia vele, azért sokat elmond róluk. Normálisan kéne őket nevelni, és akkor lehetne mellettük főzni.
Pàrom azt mondja segít, de nem jut el az agyàig, hogy nem egy db serpenyö meg 2 tànyér lesz a mosogatnivalò, mint itthon este."
Szép is ez a kapcsolat. Na, mindegy is...
"Mert annyi pénzünk nincs, hogy mindig étterembe menjünk a menü is kb 2 ezer vagy több lehet ott."
De az ugye megvan, hogy nem csak ez a két alternatíva létezik?
Nem tudom, hány napról lenne szó (bocs, ha már leírtad, nincs kizárva, hogy elsiklottam felette), de azért egy nyaraláson nem kell mindig kétfogásos ebéd, meg királyi lakoma.
Egyébként meg én azt mondom, hogy úgy kell tervezni a nyaralást, hogy az mindenkinek kellően kényelmes legyen. Ha már a kényelmen megy a spórolás, akkor az igazából csak felesleges pénzkidobás, mert úgysem lesz élvezetes.
Miért nem lehet mondjuk feleannyi időre menni? Vagy egy kevésbé drága helyre?
Az pedig a legszomorúbb az egészben, hogy még az, akit párodnak hívsz, sincs minimális mértékben sem tekintettel rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!