Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza? Az önellàtò nyaralàs az nem nyaralàs.
Figyelt kérdés
Nos: nekem van igazam, hiszen ugyanazt csinàlom majd amit itthon semmi értelme ez nem pihenés.
Pàromnak,hogy ez is jò meg buli lesz.
8an mennénk. Pàrom, én, tesòjàék 3 gyerekkel és pàrom anyukàja
Leírtam a helyzetet az a baj h ne egy idös beteg asszony fözzön, ezt megértem. Pàrom nem tud. A tesòja meg 3 gyerek mellett a legkisebb folyton rajta lòg, segítene de tudom ràm maradna. Csak ez így nem nyaralàs. Jobban elfàradnék mint a munkahelyemen.
2022. jún. 11. 15:29
12/63 anonim válasza:
Ez nem nyaralás. Faszidnak nyilván, az ő valaga nyalva van. Fura, hogy neki nem fontos, hogy te is pihenj.
2022. jún. 11. 15:31
13/63 A kérdező kommentje:
12 Az a baj itthon is én fözök, de ez màs mert 2 emberre összedobok valamit de ennyi emberre fözni, nem is vagyok benne gyakorlott.
2022. jún. 11. 15:34
14/63 anonim válasza:
Hát ha te csinálsz mindent ennyi emberre az szerintem sem kikapcsolódás. Ha mondjuk csak te meg a párod mentek és úgy kéne főzni, de közben mentek várost nézni, strandolni, meg szórakozni az úgy jó program. De ez hogy egy rakás gyerek lesz a nyakatokon, meg kb mindenkit te fogsz kiszolgálni, így én se mennék
2022. jún. 11. 15:42
15/63 anonim válasza:
Úgy lehetne buli, ha fel lenne osztva, hogy naponta váltjátok egymást a konyhában és nem kell sok félét főzni, illetve állandóan ugyanannak robotolni vele. Pl a mama egy nagy adag bolognait meg tud csinálni az ő napján. A sógornő a párja segítségével szintén tud valamit, és te meg a párod is a ti napotokon kitaláltok valamit. Úgy viszont meg sem fognám a fakanalat, hogy borítékolható, hogy rád marad minden. Kvázi tábori szakácsnő lennél, nem nyaralnál. Ha mégis elmész, tisztázd, hogy mennyit vállalsz. Simán leléphetsz reggel a strandra és ebédidőre visszaérsz, neked is kell a pihenés.
2022. jún. 11. 15:42
16/63 anonim válasza:
Szerintem buta vagy, nekünk hatalmas élmény együtt főzni, bográcsozni.
Te valami elkényeztetett kislány lehetsz akit folyton étterembe kell cipelni.
2022. jún. 11. 15:47
17/63 anonim válasza:
ez a nyaralás már ott megbukott, hogy a teljes pereputty együtt menne
öneállátó résszel nincs semmi gond, szüleim 40 éve apartmanba mennek, szereteik, nekik így jó
2022. jún. 11. 15:51
18/63 anonim válasza:
#16 ha itt valaki buta, az te vagy. Elolvasni, vagy felfogni nem sikerült a dolgokat?
2022. jún. 11. 15:55
19/63 anonim válasza:
Mi a saját három gyerekkel megyünk apartmanba, mert sokkal olcsóbb. De vagy csinálunk valami gyorsat, pl pizzát, bolognait, vagy mirelitet, vagy keresünk valami olcsó kajáldát a környéken. Esetleg grillezünk.
De azt én se vállanám be, hogy plusz 4 főre is főzzek.
Amúgy meg: mosogatni pl tud párod? Vagy az miért maradna rád?
2022. jún. 11. 15:59
20/63 anonim válasza:
Pároddal rendeljetek magatoknak kaját, ők meg oldják meg. Főzne a fene ennyi emberre minden nap
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!