Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek van igaza? Az önellàtò...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza? Az önellàtò nyaralàs az nem nyaralàs.

Figyelt kérdés

Nos: nekem van igazam, hiszen ugyanazt csinàlom majd amit itthon semmi értelme ez nem pihenés.

Pàromnak,hogy ez is jò meg buli lesz.

8an mennénk. Pàrom, én, tesòjàék 3 gyerekkel és pàrom anyukàja

2022. jún. 11. 15:18
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
98%

"Az a baj itthon is én fözök, de ez màs mert 2 emberre összedobok valamit"

Majd amikor lesz 3 gyereketek, akkor 5 emberre fogsz összedobni valamit, ameddig ő sörrel a kezében tévét néz.

2022. jún. 11. 19:09
 42/63 A kérdező kommentje:

Dolgoztam most tudok visszaírni.

Ha úgy van segít pàrom, de nem erti, hogy otthon bedobok az air fryerbe csirkehust , keszitek salatat, vagy rizst fözök ki és megvan. De csalàdra fözni idegem helyen idegen edények eszközök.Meg itthon elmosogat de ott nèzne szét mennyi mosatlan plusz 8 tànyér minimum..

A tesòjànak is màs a helyzet otthon, mert akkor csak egy gyerek van vele, màsik kettö intèzményben. Most ha mindhàrom ott van mindegyik öt akarja.

Nem azzal van a bajom,hogy velük nyaralunk hanem nem én akarok mindenkit ellàtni fözni mosogatni pakolni.

2022. jún. 11. 19:14
 43/63 anonim ***** válasza:
100%

"Nem azzal van a bajom,hogy velük nyaralunk hanem nem én akarok mindenkit ellàtni fözni mosogatni pakolni."

Teljesen igazad van. Aki ezt nem érti meg, az nem érdemli meg a hétköznapokban sem a terülj-terülj asztalkámat.

2022. jún. 11. 19:17
 44/63 anonim ***** válasza:
100%

Olyan mint ha a te véleményed nem is számítana!

Nem akarsz főzni, ő meg erőlteti.

Jobban jártok, ha rendeltek kaját.

2022. jún. 11. 19:23
 45/63 anonim ***** válasza:
100%
#42 akkor mond meg, hogy nem csinálsz te mindent. Ez megvolt már?
2022. jún. 11. 19:28
 46/63 A kérdező kommentje:

45 Igen elmondtam, de az nem lesz megoldhatò, leírtam miért. Anyukàja idös, beteges nem elvàrhatò ez töle. Tesòja a gyerekek miatt nem fog tudni, a kicsi folyton rajta lòg. Pàrom azt mondja segít, de nem jut el az agyàig, hogy nem egy db serpenyö meg 2 tànyér lesz a mosogatnivalò, mint itthon este.

Sajnos akkor mivel én így nem akarom , nem megyünk. Mert annyi pénzünk nincs, hogy mindig étterembe menjünk a menü is kb 2 ezer vagy több lehet ott. Menjenek el nélkülemm mondtam.

2022. jún. 11. 19:32
 47/63 anonim ***** válasza:
100%

Remélem sikerül megoldani úgy, hogy mindenki jól érezze magát.

Jó nyaralást!

2022. jún. 11. 19:38
 48/63 A kérdező kommentje:

47 Köszönöm.

Egyenlöre csak a veszekedés van sajna.

2022. jún. 11. 19:40
 49/63 anonim ***** válasza:
96%
#46 már ne haragudj de olyan nincs, hogy a párod nem tud egy tükörtojást megfőzni, a sogorról meg egy órára nem bír leszakadni a ygerek. Ha ennyire nem tudsz kiálni magadért ne ppanaszkodj
2022. jún. 11. 19:43
 50/63 anonim ***** válasza:
24%

"Szerintem buta vagy, nekünk ....

Te valami elkényeztetett kislány lehetsz akit ...."

Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de a reakciód alapján inkább Te vagy funkcionális analfabéta.

2022. jún. 11. 19:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!