Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza? Az önellàtò nyaralàs az nem nyaralàs.
Nos: nekem van igazam, hiszen ugyanazt csinàlom majd amit itthon semmi értelme ez nem pihenés.
Pàromnak,hogy ez is jò meg buli lesz.
8an mennénk. Pàrom, én, tesòjàék 3 gyerekkel és pàrom anyukàja
"Az a baj itthon is én fözök, de ez màs mert 2 emberre összedobok valamit"
Majd amikor lesz 3 gyereketek, akkor 5 emberre fogsz összedobni valamit, ameddig ő sörrel a kezében tévét néz.
Dolgoztam most tudok visszaírni.
Ha úgy van segít pàrom, de nem erti, hogy otthon bedobok az air fryerbe csirkehust , keszitek salatat, vagy rizst fözök ki és megvan. De csalàdra fözni idegem helyen idegen edények eszközök.Meg itthon elmosogat de ott nèzne szét mennyi mosatlan plusz 8 tànyér minimum..
A tesòjànak is màs a helyzet otthon, mert akkor csak egy gyerek van vele, màsik kettö intèzményben. Most ha mindhàrom ott van mindegyik öt akarja.
Nem azzal van a bajom,hogy velük nyaralunk hanem nem én akarok mindenkit ellàtni fözni mosogatni pakolni.
"Nem azzal van a bajom,hogy velük nyaralunk hanem nem én akarok mindenkit ellàtni fözni mosogatni pakolni."
Teljesen igazad van. Aki ezt nem érti meg, az nem érdemli meg a hétköznapokban sem a terülj-terülj asztalkámat.
Olyan mint ha a te véleményed nem is számítana!
Nem akarsz főzni, ő meg erőlteti.
Jobban jártok, ha rendeltek kaját.
45 Igen elmondtam, de az nem lesz megoldhatò, leírtam miért. Anyukàja idös, beteges nem elvàrhatò ez töle. Tesòja a gyerekek miatt nem fog tudni, a kicsi folyton rajta lòg. Pàrom azt mondja segít, de nem jut el az agyàig, hogy nem egy db serpenyö meg 2 tànyér lesz a mosogatnivalò, mint itthon este.
Sajnos akkor mivel én így nem akarom , nem megyünk. Mert annyi pénzünk nincs, hogy mindig étterembe menjünk a menü is kb 2 ezer vagy több lehet ott. Menjenek el nélkülemm mondtam.
Remélem sikerül megoldani úgy, hogy mindenki jól érezze magát.
Jó nyaralást!
47 Köszönöm.
Egyenlöre csak a veszekedés van sajna.
"Szerintem buta vagy, nekünk ....
Te valami elkényeztetett kislány lehetsz akit ...."
Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de a reakciód alapján inkább Te vagy funkcionális analfabéta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!