Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek van igaza? Az önellàtò...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza? Az önellàtò nyaralàs az nem nyaralàs.

Figyelt kérdés

Nos: nekem van igazam, hiszen ugyanazt csinàlom majd amit itthon semmi értelme ez nem pihenés.

Pàromnak,hogy ez is jò meg buli lesz.

8an mennénk. Pàrom, én, tesòjàék 3 gyerekkel és pàrom anyukàja

2022. jún. 11. 15:18
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
30%
Marhára nincs igazad
2022. jún. 11. 15:19
 2/63 anonim ***** válasza:
96%

Akiknek a főzés hobby annak lehet az.

En ia főztem már nyaralás alatt de sokkal.jobban esett mikor mentunk egyszeruen inkqbb menüzni és kész.

De vannak ezel a zsigeri haziasszonyok akiknek szinte rosszul is esik ha ki vannak szolgálva.

2022. jún. 11. 15:21
 3/63 anonim ***** válasza:
86%
*is
 4/63 A kérdező kommentje:
Idegen konyhàban mosogatni fözni ennyi emberre, nem vàgyom rà.
 5/63 anonim ***** válasza:
98%
Mindenkinek igaza van a saját szemszögéből. Nem ez itt a lényeg, hanem hogy mész-e így vagy nem.
 6/63 A kérdező kommentje:

Èn így biztosan nem. Pàrom nem tud fözni az kilöve, tesòja tud és segítene is de a 3 gyerek öket lefoglalja. Anyukàja meg idös,beteg töle nem lenne elvàrhatò, hogy ennyi emberre fözzön.

Akkor jobb itthon is itt legalàbb csak 2 före max 3ra kell megcsinàlni mindent.

2022. jún. 11. 15:25
 7/63 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem azért nem ugyanaz, mint otthon, ha csak fözni kell (pláne, mert csinálhatjátok együtt, biztos nem föznék egyedül 8 emberre).

Viszont, nyilván iszonyatos pénzeket meg lehet vele spórolni, mert ha 8 ember mindennap kajáldában ebédel/vacsoràzik, az kiteszi egy másik nyaralás árát.

2022. jún. 11. 15:25
 8/63 anonim ***** válasza:
99%

Senkinek nincs igaza, különböző emberek vagytok, nem ugyanazokat a dolgokat élvezitek.

Azt mondjuk nem értem, hogy neked kéne végig főzni az egész bagázsra? Mert az úgy elég kemény.

Vannak amúgy ilyen tipikus nyaralós kaják, amiket lehet többen csinálni, bogrács, grill, ilyesmiket szoktak hasonló esetben.

De ha már nyaralok, én sem szeretek főzni.

2022. jún. 11. 15:26
 9/63 anonim ***** válasza:
13%
Amugy otthon is megfozhetsz lefagyasztod es viszitek
2022. jún. 11. 15:26
 10/63 anonim ***** válasza:
100%
Közben látom a második válaszod, hogy kb csak te főznél. Hát én így nem mennék. Főzzön a pasi, ha szerinte ez így jó nyaralás.
2022. jún. 11. 15:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!