Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza? Az önellàtò nyaralàs az nem nyaralàs.
Nos: nekem van igazam, hiszen ugyanazt csinàlom majd amit itthon semmi értelme ez nem pihenés.
Pàromnak,hogy ez is jò meg buli lesz.
8an mennénk. Pàrom, én, tesòjàék 3 gyerekkel és pàrom anyukàja
50 Amire nem vàlaszoltam, reagàltam annak oka van.Nem minden és konkrétumok föleg nem tartoznak idegenekre.
Köszönöm a vàlaszokat mindenkinek.
A párod vigyázzon a gyerekekre, ti meg főzzetek nyugodtan!
Annyit azért ért a gyerekekhez, hogy ne fulladjanak meg és kicserél egy pelenkát!(nekem nincs gyerekem, de testvéreimnek van és ennyit még én is meg tudok csinálni 25 éves férfi létemre)
Hát akkor nem mentek. Ez így neked nem nyaralás lett volna. Ez van.
Ha annyira akarnának nyaralni, a pasid is főzhetne. (Nincs olyan, hogy valakinek tud, max ha értelmileg fogyatékos.) Ezek szerint neki sem annyira fontos ez a nyaralás. Őszintén szólva amúgy is elég szar bulinak hangzik ezzel a pereputtyal.
Ezt én sem teljesen értem.. Mármint azt igen, hogy így nem akar menni a kérdező, és igaza van... De azt nem, hogy nem tud egyik sem segíteni, 1 óra erejéig?.. Ne már.
1. A 3 gyerek 2 szülővel megy: 1 órára nem tud az apjuk vigyázni rájuk vagy elleni velük, lekötni őket?? Hétvégente mégis hogy oldják meg a főzést, vagy nem szoktak főzni vagy mi? Addig az anyjukkal ti meg tudtok főzni, amíg a párod és az apjuk mondjuk vigyáz rájuk.
2. A párod is be tud pedig segíteni, vagy rosszabb esetben a másik apuka:
pl tök egyszerű ételek sok főre, mint a paprikás krumpli- (krumplit tudnak pucolni és felvágni), spagetti, ha van ott grill vagy bogrács, megint csak jó, ezek nem nagy kalandok több főre sem.
Egyébként így én sem mennék, akkor fizessenek többet és igenis éttermezzenek, de én is pihenni megyek ha nyaralok, nem cselédeskedni. Ez nem tetszene ha előre így állnának hozzá, hogy majd én megcsinálom.. Hát nem.
Számomra érthetetlen az egész. Úgy tervezték el, hogy na akkor megyünk nyaralni Julcsival és milyen jó lesz, mert ő majd főz ránk?
A tesó meg a sógor(nő) ki van felejtve a sztoriból, hogy ők is kijelentették-e, hogy nem főznek.
Nélküles is ha elmennek, valószínűleg megoldják.
Meg azt sem értem miért azon vagy fennakadva, hogy a párodnak nem 2 tányért kell mosogatnia, hanem 8at. Az ő családja, azt mondta segít, akkor mégis mit izgat, hogy mennyi mosatlant kell NEKI elmosogatni? Ne mosogass és kész.
Egyébként azt sem értem, hogy miért van lepontozva mindenki, aki inkább főz a spórolás végett, mint hogy egyáltalán ne menjen nyaralni. Sokan örülnek, hogy egyáltalán eljutnak egy vendégházba nyaralni, nem tud mindenki all inclusive hotelben megszállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!