Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit reagálnátok apuka helyébe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnátok apuka helyébe?

Figyelt kérdés
30-as pár két gyerekkel, kB 14 éve vannak együtt, fiatalkori szerelem, 5 éve házasok. Kicsi megszületése után anyuka a francia ágyban altatja a kicsit, úgy apuka kiszorul, gyerekszobában alszik a nagyobb gyerekkel. Apuka vállal túlórákat maszek melókat, hogy fenn tudja tartani a színvonalat és közbe tudjon fejlődni, le tudja cserélni az autót, tudja ujitgatni a lakást, tudjon szervezni utazásokat kirándulásokat programokat stb. Eltelik kB 1 év, ritkul a szex, francia ágy továbbra sem használható, marad a fürdőszobás gyors menet, míg elvan a kicsi, senkinek sem jó. Eltelik kis idő, jön az új év anyuka érezteti, hogy apuka szar ember, nem akarja, hogy apuka otthon lakjon. (Apuka továbbra is elviszi a gyerekeket strandolni, programokra stb, próbál minél több időt szakítani a gyerekekre, anyuka már nem akar velük menni. Anyuka el akar végezni egy tanfolyamot a gyes alatt, apuka támogatja, 600e Ft megy a kukába. Tanfolyam vége felé anyuka kitalálja, hogy a gyerekekkel albiba megy néz albit a szomszéd utcában 180+ rezsiért, úgy gondolja majd lesz melója 500e/hó minimum. Apuka ezt hülyeségnek tartja, bérel egy házat a közelben egy hónapra. Anyuka örül, hogy apuka lelép, és azt isnmegmondja, hogy két hetente jöjjön a gyerekekhez programozni (nincsenek elválva), majd nagyon nem örül, mikor a próba hónap letelik és apuka visszajön. (ezalatt a hónap alatt is jött apuka szinte minden nap/minden másnap a gyerekekhez, a lakásba nem ment fel) Apuka otthon van újra, gyerekek örülnék neki, beletörődik, hogy mattacon alszik a gyerekszobában, és szex sincs, hamarosan kiderül, hogy anyukának év eleje óta van valakije, azért nem akarta, hogy apuka otthon legyen. (apuka saját lakása) Közbe egyre több minden kiderül az új emberről, anyuka hazudozik apukáról neki.

2022. jún. 10. 14:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A megfogalmazás valóban béna, de szándékos volt így. Igen én vagyok az apuka. Most intézek másik lakást a közelben, hogy ne menjenek ki a gyerekek a megszokott környezetből, kirakni nem akarom őket, sokat túlórázok megint, de a gyerekekre is szakítok időt, egyenlőre otthon lakom, a kicsi már este velem akar aludni de a feleségem továbbra sem akarja, hogy vele aludjak. Nem kértem ezt rajta számon, hogy van valakije, mert nem akarok veszekedést, az ő döntése, elfogadom, de nagyon nem tetszik, hogy a hátam mögött ment egy ideje ez. Igen, egy balek vagyok és ez nagyon elszomirít, mert ezt tudom magamról. Depressziós vagyok emiatt egy ideje. Szinte más dolgokra nem is tudok gondolni.
2022. jún. 10. 15:01
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Te képes lennél ezek után a feleségeddel aludni? És nem kérted rajta számon, hogy megcsalt? Mégis mit vársz ezek után? Gyakorlatilag tudta, hogy bármit megtehet veled és meg is tette 😑
2022. jún. 10. 15:06
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

7.

Az a gyerek valszeg még baba es gondolom megterhelo ha egész éjszaka sir. Jobb vele aludni. Illetve ehhez szoktatta. ugyis nagyobb lesz a gyerek

2022. jún. 10. 15:15
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Szoval ez a korszak elmulik.
2022. jún. 10. 15:16
 15/17 A kérdező kommentje:
Már 2,5 éves a kicsi.
2022. jún. 10. 15:19
 16/17 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem nem vagy balek.. anyuka nem merte megmondani, hogy már nem szeret téged. Gondolom az elköltözős hónap alatt vacillált, hogy jobb-e neki nélküled. Nagyon sajnálom, nem tehetsz róla, nem tudsz többet tenni érte. (bár érdekes, hogy miért mondhatta, hogy szr ember vagy, ha elvileg nincs vaj a füled mögött?)

Nyiss egy új élet felé, de ne felejtsd el a gyerekeket, jól csinálod a látogatást, legyél továbbra is klassz apuka:) Hajrá!

2022. jún. 10. 15:24
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Szedd össze magad, és keresd meg a töködet. A feleséged nem szeret, meg akar szabadulni tőled, kénytelen vagy normálisan megbeszélni vele, hogy hogyan képzeli a jövőt. Nem az a megoldás, hogy pénzeled, akár azt is elősegítve, hogy a szeretőjével nyugodtan tudjon találkozni.
2022. jún. 10. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!