Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichiatriai beteg apuka? 40 eves vagyok, par honapja (1 ev egyedullet utan) megismertem az “alom pasit,3 honap mulva osszekoltozes es utana jott a fekete leves. Voltak furcsasagai, kiderult, hogy skizofren 😔 de szeretne gyereket.
Hát...
tudod, te sem vagy sikeres.
Plusz még nem találtad meg a kategóriát sem.
Ezzel együtt azért nem egyértelmű a dolog.
De benne van a pakliban az is, hogy sose találsz jobbat.
Ne,ne,neeee
Figyelj a gyerek az nagy stressz,nagy munka sok lemondás és fáradtság(igen imádom a gyerekem sose adnám ). Egy beteg ember ezt nem hiszem,hogy bírná. Egyedül maradnál ott lenne egy baba és egy beteg férj te meg tönkre fogsz menni és a gyereknek lenne 2roncs szülője... és lehet,hogy skizofrén is hurrá végülis nem indul hátránnyal
A másik pedig,hogy elválsz egyedül neveled... hogy fogja apuka majd elvinni rendezni (én mondjuk nem adnám egy skizonak a gyereket)
Kérlek ne tedd ez önző lenne és meggondolatlan
Na igen.
Ha csak együttélésről lenne szó, még elmenne.
De gyereket vállalni tőle az csődbe vihet mindent.
Őt is, téged is és a gyereket is.
Vagy olyan erős, hogy a válladon elviszed az egész családot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!