Szerintetek milyen színű ez a kis uszkár, mi a hivatalos neve ennek a színnek? Anyuka fehér, apuka fekete és ő feketén született.
2012. nov. 14. 11:02
1/7 anonim válasza:
Azt hiszem ez a coboly, ami az állat élete folyamán világosodik, ahogy öregszik.
2/7 anonim válasza:
Szerintem egy szép kis csokibarna, vagy kakaó-barna kutyuska lesz belőle.
Tündéri!
4/7 anonim válasza:
Kedves 3-as!
Legalább írtad volna oda, hogy teszerinted milyen színű lesz, mert a kérdező arra kíváncsi!!
Ha pedig erre vonatkozóan nincs ötleted, akkor a mások által írt válaszokat se kritizáld, mert azt egyébként is tiltja az alapszabály!
Tehát ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna!
5/7 anonim válasza:
Első és 3-as ugyanaz, vagyis már megmondtam, coboly. És ez a kutya nem SZERINTEM nem lesz csokibarna, hanem egész egyszerűen nem lesz, és kész.
6/7 anonim válasza:
Az is arra utal, h feketén született, a coboly feketén születik és melíros szürke lesz felnőtt korára. A csokibarna csokibarnán születik, és csokibarna lesz. Na mindegy nem ragozom tovább. Tévedni emberi dolog a kritikát meg kell viselni.
7/7 anonim válasza:
ha barna lenne az orrának is barnának kéne lennie + nem változna a színe hanem simán barnának születne. Ez még csak nem is hasonlít a barnára.
Tudtommal uszkárban a fekete, fehér, barna, ezüstszürke és aprikot színek elfogadottak, ez a szín biztos nem...
ezt olvasd el: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!