Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok apuka helyébe?
Nem hiszem, hogy bármit is kéne gondolnom mások életéről, hiszen sosem láttam bele, nem én élek velük, hanem ők élnek egymással. Persze a leírtak alapján mindenkinek lehet véleménye, de koránt sem biztos, hogy ennyi a sztori lényege, mert apuka ebben a leírásban a tökéletes ember látszatát kelti, így nagyon egyoldalú a történet.
Ettől függetlenül nyilván gáz, ha valaki megcsalja a párját, legyen az férfi vagy nő.
"Kicsi megszületése után anyuka a francia ágyban altatja a kicsit, úgy apuka kiszorul, gyerekszobában alszik a nagyobb gyerekkel."
Körülbelül ezen a ponton szólnék hogy nekem ez nem pálya. Ha nem változik semmi akkor elválnék.
istenem apuka-anyuka, nem tudsz normálisan írni? még olvasni is fájt
szerintem is szörnyen egyoldalú a történet, amiben persze apuka az angyal, csúnya anyuka meg kipaterolta.... ennek szellemében azt mondom, hogy apuka balek, mert a francia ágyas mizérakor nem állította le a feleséget. X év után meg hiába siránkodsz, ha évekig nem tudtad kinyitni a szádat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!