Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

A férjem a játszótéren, miközben velem és a kisfiunkkal van, más anyukák fenekéről küld képet a haverjának. Lebukott,bde mégid a szemembe hazudott röhögve, engem nézve hülyének. Jól összevesztünk.

Tisztában vagyok vele, hogy a férfiak megnéznek más nőket, de ez túl megy egy határon szerintem.

Nagyon megharagudtam rá.

Ti hogy reagáltatok volna?

2022. jún. 5. 14:53
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező , őszintén mi a fszt keresel egy ilyen állat mellett?! Szerintem ennél már csak rosszabb lesz . Most a feneküket fotózza , később véletlenül oda dörgölőzik majd hozzájuk ... stb . Ezzel a barommal fogsz gyereket nevelni?! Elég nagy problémáid lesznek még vele. Jó sokat fogsz szégyenkezni miatta . Szegény gyerek . Majd amikor apukát lekell vakarni a szülőiértekezleten , vagy az iskola aulájában egy nőröl mit fog az a gyerek érezni . Ha ezzel az állattal maradsz te sem vagy normális!
2022. jún. 5. 17:54
 32/45 anonim ***** válasza:
90%
Megérdemelné a férjed, hogy lebukjon és jól meghurcolják. Nekem az is tetszene, ha valaki szépen elmenne a rendőrségre és feljelentenék, de bevallom, azt sem bánnám, ha valamelyik nő férje beverne neki pár akkorát, hogy az anyja nem ismerne rá, aztán talán elmenne a kedve a sunyiskodástól.
2022. jún. 5. 19:20
 33/45 anonim ***** válasza:
96%

Nálunk a cégnél volt egy biztonsági őr, aki ugyanezt csinálta a kolléganőkkel és a karbantartóval küldözgették egymásnak a képeket. Ez kb ez a szint (és senkit nem akarok megbántani).

Én tizenévesen sem voltam olyan prosztó paraszt, hogy seggeket fotózzak és azt küldözgessük a haverokkal.

Nyilván van szemem, full hetero férfiként észreveszem ha szembejön valaki és jól néz ki, azt is észreveszem ha egy férfi jól néz ki. Kb ugyanennyire mozgat megy egy szép nő, HÁZAS emberként. Nyugtázom, hogy jó alakja van de nem forgolódom, nem csorgatom a nyálam mint egy borsodi zsákfaluból szabadult, 4 általánossal rendelkező segédmunkás.

Szomorú, hogy neked ez a férfi kellett. És nem, nem minden férfi ilyen. A barátaim is házasok, soha nem forgolódnak sehol más nők után, fotókat meg pláne nem küldözgetnek egymásnak.

2022. jún. 5. 20:19
 34/45 anonim ***** válasza:
95%

Ez a viselkedés a világ egyetlen pontján sem normális,soha,az sem mentség rá, ha borsodi tirpák paraszt,meg a csillagok állása sem... Ezek azok a fajták, akik a vasutastól a biztosítósig mindenkit megugranak, ha ötven kiló, ha százötven. Ők azok, akik qrvázhatnak, kocsmázhatnak, akár a nyeles fejszével is megfésülhetnek, neked hallgass a neved.

Sajnálom, hogy számodra ez a színvonal. Jobb nem lesz, csak rosszabb.

2022. jún. 5. 21:11
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
Én lehet el is válnék, ha ennyire jobban érdekli egy idegen, mint a családja.
2022. jún. 6. 09:24
 36/45 A kérdező kommentje:

A férjem nem egy benga, agresszív állat. Normál testalkatú, halkszavú. Ezért nem tudom, hová tenni ezt, mert eddig normális házasságunk volt, jó apa, szépen neveltük a gyerekünket. A másodikat terveztük. Erre tesz egy ilyet. Persze, lehet korábban is tett hasonlókat, amiről nem tudok. Nem tudom.

Ő meg még most sem érti, hogy miért akadtam ki ennyire ezen. Sajnálja, bocsánatot kért már ezerszer, de nem hat meg.

Válás lesz belőle.

Köszönöm a válaszokat!

2022. jún. 7. 08:45
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező , a férjed egy ilyen halkszavú , udvarias , jófiú? Mert azokkal nagyon vigyázz.
2022. jún. 7. 09:52
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
Hehe itt az oldalon is van ez a jófiú típus 😀 aztán amilyen mocsok kiömlik a szájukon...
2022. jún. 7. 10:02
 39/45 anonim ***** válasza:
100%

38#

Igen , itt megmerik tenni ! Senki nem ismeri őket. Persze azt is tudják , mint a kérdező férje is, hogy normális ember pofán vágná őket vagy elvállna.

2022. jún. 7. 10:13
 40/45 A kérdező kommentje:

Olyasmi. Nem olyan tenyérbemászó módon, de kedves, udvarias

2022. jún. 7. 10:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!