Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

A férjem a játszótéren, miközben velem és a kisfiunkkal van, más anyukák fenekéről küld képet a haverjának. Lebukott,bde mégid a szemembe hazudott röhögve, engem nézve hülyének. Jól összevesztünk.

Tisztában vagyok vele, hogy a férfiak megnéznek más nőket, de ez túl megy egy határon szerintem.

Nagyon megharagudtam rá.

Ti hogy reagáltatok volna?

2022. jún. 5. 14:53
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
9%
Összegyűjteni az összes érintettet, és adjon nekik mindnek egy nagy se*gpuszit:).
2022. jún. 5. 15:58
 22/45 anonim ***** válasza:
90%

15-16 évesen még lehet ez vicces,de egy felnőtt férfi esetében ez már gáz!

Nehezen tudom elkézpelni,hogy ez az ember amúgy normálisan tud viselkedni!

Ha engem fotózna és meglátnám minimum,hogy elküldeném a p..csába.Ne lepődjön meg,ha ezt egyszer valaki megteszi.

2022. jún. 5. 15:58
 23/45 anonim ***** válasza:
73%

Azt ne mondd, hogy csak most derült ki, hogy ekkora tapló... Biztos volt előjel, csak nem tulajdonítottál neki jelentőséget, biztos volt legalább 1 ember, aki figyelmeztetett...

Én ott fennhangon mondtam volna, hogy a segg fénykepésekért ma már börtön is kaphatna, és ami azt illeti, meg is érdemelné.

2022. jún. 5. 16:01
 24/45 anonim ***** válasza:
92%
Hú nekem nincs gyerekem és férfi vagyok de az első ami eszembe jutott: bameg még a játszón se hagyjátok békén a nőket. Azért mennek csórik oda hogy a gyerekükkel játszanak, az ilyen debil farokcsökevények meg kajakra a seggüket fotózzák. Tényleg beteg egy világ van.
2022. jún. 5. 16:04
 25/45 anonim ***** válasza:
94%
Én elmondanám a férjemnek, hogyha most azonnal nem törli az összeset, szépen odamegyek az összes nőhöz, akiket engedély nélkül lefényképezett, és szólnék nekik, hogy szerintem tegyenek feljelentést, és hogy szívesen tanúskodok. Ja és el is válnék. Undorító ösztönlény az ilyen. Férfinak semmiképp sem nevezném.
2022. jún. 5. 16:11
 26/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményeket!

Szerinte a bolhából csinálok elefántot.

Hozzáteszem, két, különböző nőről készített fényképről tudok.

De a többség úgy reagált volna, ahogy én.

2022. jún. 5. 16:40
 27/45 anonim ***** válasza:
92%
Önmagában idegeneket fotózgatni, és a fotókat terjeszteni az engedélyük nélkül, bűncselekmény. Ha még ehhez hozzávesszük, hogy játszótéren, ami undorító, és a felesége orra előtt, ami pedig felháborító. Ha nem látja ezzel a problémát, akkor tényleg nem normális.
2022. jún. 5. 16:43
 28/45 anonim ***** válasza:
84%
Aki az én válaszomat nem vette komolyan: Borsodban élek, tudom miről beszélek. Jobb inkább vigyázni, arrébb menni ilyenkor. Rám már rántottak kést, el kellett futnom.
2022. jún. 5. 17:12
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
#28 nem tagadom, vannak erőszakos idióták, de aki sutyiban, más engedélye nélkül, titokban fényképezget, az inkább a sunyi, alattomos féreg fajta, aki nem direktben vállalja fel a konfliktust.
2022. jún. 5. 17:18
 30/45 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ez taplóság. Biszex nőként nem a féltékenység lenne a bajom, mert felőlem aztán hódítsa meg a jó seggű nőt (ha tudja), jöhet hármasra.

De fotózgatni random emberek fenekét, és ezt elküldeni a haveroknak, ez prosztóság. Peter csinál ilyet a Family Guy-ban, és ez tényleg az a szint is. Meg most ezt nem tudom, de ez nem bűncselekmény amúgy? (Bár lehet, hogy ha nem felismerhetőek a nők, akkor nem az.)

2022. jún. 5. 17:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!