Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

A férjem a játszótéren, miközben velem és a kisfiunkkal van, más anyukák fenekéről küld képet a haverjának. Lebukott,bde mégid a szemembe hazudott röhögve, engem nézve hülyének. Jól összevesztünk.

Tisztában vagyok vele, hogy a férfiak megnéznek más nőket, de ez túl megy egy határon szerintem.

Nagyon megharagudtam rá.

Ti hogy reagáltatok volna?

2022. jún. 5. 14:53
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
98%

persze, biztos nők írják ide, hogy semmi baj nem lenne vele... nyilván...

felvilágosítalak, nem csak hogy pofán kellene b*szni, hanem tudatosítani is vele, hogy idegen embereket a beleegyezésük nélkül nem lehet fotózgatni. emelett mélységesen szégyellném magam, hogy egy ilyen pondróval vállaltam gyereket

2022. jún. 5. 15:17
 12/45 anonim ***** válasza:
92%
undorító primitív hülyegyerek. gusztustalan, hogy amikor a saját kölykével kellene foglalkoznia, ez csak a f*rkával tud
2022. jún. 5. 15:19
 13/45 anonim ***** válasza:
87%
Fogát kiverném a férjednek ha észrevenném hogy engem fotóz le. Jó hogy nem a gyereket fotózgatja. Mivel ott vagyok a gyerek közelében így nem is lenne egyértelmű kit és mit fotóz.
2022. jún. 5. 15:19
 14/45 anonim ***** válasza:
4%
Mi ebben a nagy probléma? Tetszik neki egy fenék, lefotózza, azt cső
2022. jún. 5. 15:20
 15/45 anonim ***** válasza:
90%

az a probléma b*sszad meg, hogy nem állatkertben van. nem valami kirakati TÁRGYAK a nők, akiket csak úgy fotózgat, mert éppen áll a dákó, és a primitív ösztönagyával tud csak ,,gondolkodni".

és igen, én is fejbeb*sznám azt a nyomorultat, aki fotózgat. esetleg értesítenék is valakit (bár tudjuk mennyire veszik komolyan), hogy valami állat itt pedofilkodik (hiszen akár a gyereket is fotózhatná)

2022. jún. 5. 15:24
 16/45 anonim ***** válasza:
9%
A fotózót nem mernéd fejbebaszni, az ilyen prolibb csávók agresszív típusok.
2022. jún. 5. 15:25
 17/45 anonim ***** válasza:
97%
akkor csak egy gyors bejelentés, hogy jelenleg itt egy pedofil aki a gyerekeket fotózgatja :D
2022. jún. 5. 15:38
 18/45 anonim ***** válasza:
93%
az ilyen nyomorékok ellen amúgy az is jó megoldás, ha nyilvánosan megalázzák őket. jó hangosan, hogy mindenki hallja, és tudja kiről van szó, balhét csapni. ne félj, többet elkerüli a játszókát, meg a fotózgatást
2022. jún. 5. 15:39
 19/45 anonim ***** válasza:
7%
Nagyon rossz tanácsokat adtok. Ki tudja, hogy mit tesz egy férfi ilyen esetben. Akár meg is verhet vagy késelhet. Az agresszió és a megalázás csak agressziót ad válasznak, és akkor a szegény nő kerülne kórházba.
2022. jún. 5. 15:40
 20/45 anonim ***** válasza:
83%

Én jártam úgy a vásárban, hogy egy debil követett és fotózta a fenekem, nekem nem tűnt fel, egy másik pasinak igen. Elkapta és csak azért nem verte meg helyben, mert megkértem, hogy ne tegye. Ugyanakkor ott helyben kitöröltette a telefonból a képeket, mindent, ami valakinek a feneke és kellően megszégyenítette. A srác el is kotródott. Akkor elkönyveltem, hogy vannak ilyen beteg állatok és hálás voltam a másik pasinak, aki egyébként a barátnőjével volt, mielőtt valaki félre érti a helyzetet. Nem akart semmit, egyszerűen neki helyén volt az értékrendje.

Aki nem érti, hogy idegen nők fenekét, de még ismerős nők fenekét is, fotózgatni és utána arra verni, vagy egymásnak küldözgetni miért beteg dolog, annak szintén lehet gond az emeleten.

Kérdező, valószínűleg semmit nem tudsz tenni. Mint írtam, az ilyen debil, csak azt nem értem, hogy nem vetted észre. Én a helyedben otthon hagyatnám vele a telefont, ha közös program van, vagy egyszerűen nem jelennék meg vele mások előtt. Mást nem tehetsz. Jogilag épértelmű felnőtt, tehát azt csinál, amit akar.

2022. jún. 5. 15:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!