Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megszabnátok, hogy mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszabnátok, hogy mennyit igyon a párotok?

Figyelt kérdés

A barátom a huszas évei elején van, és rengeteget iszik. Egy házi buliban ismerkedtem meg vele, ott is 1-2 üveg whiskyt megivott, persze akkor elnéztem, meg nem foglalkoztam ilyesmivel ennyire. Jött a karácsony, bulik, részegre itta magát. Majd jött az újév is, akkor 3 üveg jagert megivott, nagyon elintézte magát, azt sem tudta hol van, és 2 napig hányt azután. Kicsivel később egy sörpongba csöppentünk, szintén annyira beivott, hogy a világáról nem tudott, és nem hallgatott rám (sőt más lánnyal flörtölt). Azóta is havi 1x biztos beiszik. Nem rég borfesztiválon jártunk, és nem tudott megállni 1 üveg bornál, én pedig nem engedtem, hogy elmenjen venni, mivel magamra hagyott volna a sok ember között, és akkor beszólt valamit, hogy "kib*szott asszony" (na és aztán emiatt is összevesztünk). Tehát egy hónapban minimum 1x van ilyen alkalom, hogy iszonyat részegre issza magát (meg persze előttem is ilyen volt, csak akkor még nem ismertem). Haverjaival sokszor beülnek kávézóba/kocsmába, akkor is minimum 2-3 sört iszik. Igazából az nem lenne baj, ha néha kikapcsolódik, megiszik valamit, de én soknak tartom, hogy havi minimum 1x muszáj ku*v*ra beb*szni, meg még emellett sokszor iszogatni csak úgy.

Én nem iszok egyáltalán, egy korty alkoholtól már hányingerem van. Apum külföldön dolgozik, de mikor hazajön 1-2 hétre, akkor is az egész hetet végigissza, és veszekednek anyámmal. Régebben is így volt, hogy munka után anyám a kocsmából rángatta haza. Testvérem, aki +30 éves, szintén úgy éli a mindennapjait külföldön, hogy sörrel kel, sörrel fekszik. A barátomnál otthon szintén az a helyzet, hogy az apja megállás nélkül iszik. Tehát nagyon elegem van ebből az alkoholos környezetből.

Ti ezt soknak találjátok, vagy én reagálom túl az egészet? Idáig nem szóltam semmit a barátomnak a sok alkoholizálásról, csak akkor vesztem vele össze, mikor részegen hülyeséget mond, vagy megbánt. De nagyon nem nézem jó szemmel, és örülnék, ha mértékkel csinálná..

22 évesek vagyunk, egyikünk sem lakik otthon már.

2022. máj. 29. 17:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Nem mert ha inna már nem lenne párom
2022. máj. 29. 22:34
 22/29 anonim ***** válasza:

"Sajnos az sem igaz, hogy ma olyan ciki lenne lerészegedni. "

ELég csak a belvárosban megnézni egy hétvégi estét, illetve hétvége sem kell hozzá.

2022. máj. 30. 01:00
 23/29 A kérdező kommentje:
Jó, azért nem úgy kell elképzelni, hogy naponta sörözik. Hanem egy hónapban tuti van olyan esemény, amelyre muszáj holtig innia magát… Néha van, hogy hétvégente söröznek, kb minden második héten. Egyszer más téma miatt feljött, hogy hazaköltözök, és akkor mondott olyasmit, hogy akkor bánatában végiginná az egész nyarat.
2022. máj. 30. 01:46
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Tudod az a helyzet, hogy amiket részegen mond rád a barátod, azt gondolja rólad igazából. Az alkohol csak feloldja a gátlásokat. Ez az egyik. A màsik, hogy hogy van gusztusod egy olyan palihoz, aki rendszeresen a világát nem tudja meg 2 napig okádik? Fúj...
2022. máj. 30. 07:41
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát... Én elég lazán kezelem ezt a bebaszcsi témát, amíg nem rendszeres, tehát felőlem ilyen havi 1 alkalommal nyugodtan ihat, ha úgy van, én is megteszem, nem vagyok szent. De hogy annyira satu legyen, hogy világáról nem tud, aztán 2 napig okádik, és ezt rendszeresen, na, ezt rohadtul nem tolerálnám. Egyszer ha így elcsúsznak a dolgok, oké, előfordul, bár nem kéne. De hogy minden egyes alkoholfogyasztás így nézzen ki, az nonszensz. Nálam ez lapát lenne.
2022. máj. 30. 10:20
 26/29 A kérdező kommentje:
Most is június elején sörözgetett valakikkel, tegnap meg szintén már délután elkezdtek sörözni, aztán kocsmába is mentek, majd házibuliba vagy sima buliba kötött ki… fogalmam sincs. Ma reggel 10 órakor tápászkodott hazafelé. Igazából nem az van, hogy idegeskedek rajta, hogy mit csinál, mert nem hívogattam este, hanem egyszerűen ez már picit szégyen, hogy reggel jön haza az ivásból és hogy neki ez a szórakozása, hogy most így a nyár beköszöntével hetente iszik... Közben meg a haverjai tőlem várják a megváltást, hogy mikor javítom már meg, hogy ne igyon ennyit…
2022. jún. 11. 15:34
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabom meg a páromnak mennyit ihat, mert eleve nem is vagyok hajlandó öszzejönni olyannak aki ilyen önkontroll nélkül vedel
2022. jún. 11. 15:37
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
És miért nem szakítasz? Teljesen világos, hogy ezzel a pasival nem lehet közös jövőt tervezni. Legalábbis nagyon remélem, nem egy idült alkoholistával akarsz családot alapítani...
2022. jún. 11. 17:06
 29/29 anonim ***** válasza:

"Egyszer más téma miatt feljött, hogy hazaköltözök"

Költözz haza. Nem kell várnod, hogy mikor talál haza részegen.

2022. jún. 12. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!