Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak, ti megszabnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti megszabnátok, hogy a barátnőtök mennyit telefonozhat?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 1. 17:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Nem, de azért 24 órából, ne 48 órát telefonjával foglalkozzon.
2018. ápr. 1. 17:25
 2/13 Noren1989 ***** válasza:
63%
Utána pedig bevezetem, hogy az ágyban csak Führer-nek hívjon.
2018. ápr. 1. 17:25
 3/13 A kérdező kommentje:
Baratnotoknek*
2018. ápr. 1. 17:27
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
Nem, de ha együtt vagyunk ne a telefonját buz-erálja állandóan.
2018. ápr. 1. 17:32
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Ha 24-ből 48 órát telefonozna, feleségül is venném. Nem minden nap talál az ember egy időhajlító csajt.
2018. ápr. 1. 17:34
 6/13 anonim ***** válasza:
96%
Ha mondjuk randizunk, akkor sürgős eseteket leszámítva semennyit... Bocsi.
2018. ápr. 1. 17:37
 7/13 anonim ***** válasza:
30%
Bocs, de nekem ferfi nem parancsol.
2018. ápr. 1. 17:39
 8/13 anonim ***** válasza:
75%
Ez miféle idióta kérdés?
2018. ápr. 1. 17:41
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabnám meg de nagyon idegesítő mikor együtt vagyunk és nem velem beszélget hanem a folyton híreket olvas a telóján aztán meg facebook. Nem szeretem az olyat hogy beülünk meginni valamit egy kocsmába vagy koktélosba aztán azt látom hogy a telefon mindig a lezébe van. Na ez már sok. Ha mutatni akar valamit oké vagy megnéz valami fontosat oké de hogy folyton nála van sok. És csodálkozik hogy szótlan vagyok és morcos. Jah és itt az illető pasi szóval nem kell itt parancsolni a pasinak ahogy az egyik válaszoló írta. Számomra felháborító hogy manapság az emberek nem egymásra figyelnek és beszélgetnek. Nyílván az megint más ha együtt lakik 2 ember. Megszabni nem szabnám meg de jelezném neki hogy a tiszteletet adja már meg és törődjünk egymással is.
2018. ápr. 1. 18:01
 10/13 Estádio de Felchút ***** válasza:
75%

Előzőt adom.

Nem szabok meg semmit, de simán ha nem a csajommal vagyok, hanem mással, baráttal stb. akkor is zavar, ha beszélgetés helyett / közben a falloszbukot buzerálja.

Véges az időm, hadd ne bámuljam már, ahogy valaki a telefont nyomkodja... csinálja egyedül, én meg megyek a dolgomra. Simán faképnél hagyom, no offense.

2018. ápr. 1. 19:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!